Phillip Nunn, Microsoft ile Ripple’ı karşılaştırıyor
Phillip Nunn, Microsoft ile Ripple’ı karşılaştırıyor

Ripple “kripto Microsoft” olacak mı? Phillip Nunn açıklıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler kripto evangelisti Phillip Nunn, Ripple ve XRP tokeninin “kripto Microsoft’u” olduğunu kanıtladı. Wealth Chain Capital CEO’su ve yatırım fonu The Blackmore Group’un kurucusu olan Nunn, Business Cloud ile yapılan bir röportajda önemli açıklamalarda bulundu.

Phillip Nunn, Microsoft ile Ripple’ı karşılaştırıyor

Nunn’e göre, Ripple’ın gelişmeleri ve son zamanlarda kaydettiği ilerlemeler, Microsoft’un bilgisayar ve özellikle de internet dünyasında devrim yarattığı 90’larda yaptığı gibi başarılı bir iş stratejisinin işareti.

Microsoft’un yazılım ürünleri en yenilikçi veya pratik olmasa da, şirket bu yeni teknoloji trendinin benimsenmesi açısından pazarı köşeye sıkıştırmayı başardı. Nunn, “Bill Gates‘in dehasının erken olduğu ve zamanlamanın her şey olduğunu” iddia ediyor. Nunn’e göre diğer şirketler ürün geliştirmeye odaklanırken, Microsoft benimsenmeye odaklanıyordu. Nunn, Windows, Excel ve Word’ün her iş için uygun bir araç olduğunu vurguluyor.

Nunn, bir sonraki kripto dalgasının benimseme ile ilgili olduğuna inanıyor

Ripple’ın büyük bankacılık kurumlarıyla olan ortaklıkları ve benimsenmeye odaklanması onu ve XRP’nin kripto pazarlarına aynı şekilde liderlik etmesini sağladı. Nunn, bir sonraki kripto dalgasının benimseme ile ilgili olduğuna inanıyor.

Ripple, bazı kişilerin aşırı merkezileştirme konusundaki eleştirilerine maruz kaldı. Ancak Ripple şirketi, Ripple Vakfı’ndan ayrı bir proje olan XRP kriptosunda çok fazla kontrole sahip olduklarını defalarca reddetti. XRP tokeninin devam eden büyümesi, Ethereum’un ETH tokeninin piyasa sıralamasını XRP’nin iki kez almasına neden oldu.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin