Marcus Treacher:
Marcus Treacher: "Ripple, birbirine bağlı bir dünya yaratmaya odaklanıyor."

Ripple, Kraken ve Nasdaq Capitol Hill’deki ICO oturumuna davet edildi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ohio Eyaleti’ni temsil eden ABD Kongre Üyesi, ICO düzenlenmesine ilişkin bir tartışma için kripto sektörünün büyük oyuncularından Ripple, Kraken ve Nasdaq gibi kurumları ICO tartışmasına davet ediyor.

ABD’deki kripto para birimi endüstrisindeki büyük oyuncular ABD’li bir Kongre üyesi olan Warren Davidson tarafından bir tartışma daveti aldılar. Tartışma konusu, ICO’nun düzenlenmesi ve SEC’in (Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu) çeşitli kararları hakkında olacak.

Ripple, Kraken ve Nasdaq dışında pek çok büyük oyuncu davetliler arasında

Trustnodes tarafından bildirildiği üzere 25 Eylül 2018 için planlanan toplantı, Washington DC’deki Capitol Hill’de gerçekleşecek. Davet edilenler arasında Andreessen Horowitz, NASDAQ, Intercontinental Exchange (ICE), Kraken, Ripple, CME Group, Circle, Coin Centre ve Union Square Ventures bulunuyor.

Kongre üyesi, kripto para piyasasının “riskli ve güvensiz” olduğunu düşünüyor ve yönetmeliğin yetersizliği nedeniyle bazı konuların açıklığa kavuşturulmasını istiyor. Bu konular: ICO için düzenleyici kurumların rolünü açıklığa kavuşturmak, tüketicileri korumak, ulusal güvenlik kaygılarını ele almak, pro sermayenin yükseltilmesi ve işletmeler için büyüme ortamı sağlanması.

Ayrıca, kongrenin tepkisiz kalmasına rağmen kongre üyesinin SEC ile görüştüğü bildirildi. Buna ek olarak Ohio Eyaleti Temsilcisi, bu yıl içinde kripto para birimi endüstrisiyle ilgili bir fatura sunmayı planlıyor.

Bu, herkesin Davidson’un ICO ve kripto para birimleri ile ilgili yorumlarını duyması için bir ilk değil. Geçtiğimiz Haziran ayında CNBC ile yaptığı bir röportajda, ICO piyasasının “ICO pazarı için kesinliği” sağlamak amacıyla “küçük dokunuşla düzenleyici bir çerçeve oluşturmak” gerektirdiğini belirtmişti.

Bununla birlikte, ABD Kongre Meclisindeki tüm devlet temsilcileri kripto para birliği lehine değil gibi görünüyor. Geçtiğimiz Temmuz ayında bildirildiği gibi Kongre Üyesi Brad Sherman, kripto para biriminin yasadışı hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin