AirSwap, OTC ticaretini başlattı
AirSwap, OTC ticaretini başlattı

AirSwap, OTC ticaretini başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Merkezi olmayan borsa AirSwap, OTC ticari ürün sistemini başlatıyor. Web sitesinden yapılan bir açıklamaya göre Airswap, OTC ticaretinin “yalnızca özel bir beta grubuna” sunulacağını söyledi.

2017 yılında kurulan AirSwap, ERC20 tokenleri için, öncelikli olarak perakende yatırımcılardan oluşan bir gruba peer to peer teklifleri sunmasıyla tanındı. Yeni OTC blok ticareti ürünü, yatırımcıların borsadaki herhangi bir dijital varlık miktarını işlemesine izin verecek.

Airswap, OTC ile ticareti daha şeffaf bir hale getirecek

Kurucu ortak Don Mosites, geliştirme ile ilgili olarak yeni OTC araçlarının, ticareti daha açık ve doğrudan hale getireceğini söyledi.

Mosites şöyle söyledi:

Aslında fiyat ve esnekliğinizi tanımak için daha fazla esneklik sağlamanıza, doğrudan daha fazla iş yapmak istediğiniz kişiyle birlikte değerlendirmenize olanak tanınacak. OTC araçları, tamamen yeni bir likidite dünyasının kilidini açıyor. Bu durum, AirSwap ağı ile herhangi bir boyutta işlem yapılmasını sağlayacak.

Şu anda AirSwap kullanan yatırımcılar için, yeni güncelleme doğru bir adım. AirSwap platformu, kullanıcıların her zaman token satın almasını ve satmasını kolaylaştırdı ancak yeni sistemdeki sohbet özelliği, tüccarları ve alıcıları etkileşime sahip olabilecekleri özel bir sohbette birleştirecek.

Mosites ekledi:

Kripto hacminin dünya genelinde yaklaşık yüzde 40’ının OTC’de işlem gördüğünü gördük.

AirSwap, işlemlerin daha hızlı gerçekleşmesi için verimliliği ve genel ticaret deneyimini geliştirmede bir fırsat sunacak. Şirket, Ethereum üzerine inşa edilmiş konuşmacılarla OTC işlemleri için tüm sürtüşmeyi önlemeyi planlıyor.

Kurumsal çözümlerin artması nedeniyle kripto yatırımcılar, akredite yatırımcılar ve yatırım şirketleri işlerini büyütmek için endüstriye katılmaya daha eğilimli.

Yükseltilmiş platformda ayrıca, bayilerin ve diğer kurumsal yatırımcıların ticaret faaliyetlerini güvence altına alan yönetmeliklere erişebilmelerini sağlayan düzenlenmiş bir para hizmeti Wyre tarafından yönetilecek bir tanımlama sistemi de yer alacak.

OTC ticaret platformuna ek olarak AirSwap ayrıca, bu varlıklar için RFQ almayı seçen tüm üretici ağlarına ulaşabilmek için RFQ talep etti.

ccn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin