Popüler analistten bomba Ripple tahmini:
Popüler analistten bomba Ripple tahmini: "XRP sahneye çıkmak üzere!"

Ripple koronavirüs sebebiyle 200 bin dolarlık bağış yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple, yeni tip koronavirüsün yayılmasına karşı acil durum fonlarına 200.000 dolar bağışladığını açıkladı. Küresel salgın dünya çapında tüm hızıyla büyümeyi sürdürüyor.

Koronavirüs pandemisi şu ana kadar 21.000’den fazla can aldı ve 450.000’den fazla kişiye bulaştı. XRP’nin arkasındaki Blockchain şirketi Ripple da koronavirüsle mücadeleye katıldığını duyurdu. Şirket, çalışanların evden çalışmalarına izin vermenin yanı sıra, COVID-19 pandemisine verilen küresel yanıtın bir parçası olarak 200.000 dolar bağışladığını açıkladı.

Ripple ekibi koronavirüs sebebiyle önlemlerini aldı

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, birçok işletme gibi en yüksek önceliğinin, ekibinin refahı olduğunu ve global ekibin güvende kalmak için uzaktan çalışmaya geçtiğini tweetledi. Ayrıca Garlinghouse, bireylerin en çok ihtiyaç duydukları zamanda sevdiklerine ve evlerine para göndermeye devam edebilmelerini sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Ripple, koronavirüs pandemisiyle mücadele için adımlar atan tek kuruluş değil. Binance Charity ayrıca “COVID-19’a Karşı Kripto ”adlı bir kampanya başlattı. Borsa, kampanyada kullanılacak ve koronavirüsün yayılmasıyla mücadeleye yardımcı olmak için 1 milyon dolar ayırdı. Justin Sun tarafından kurulan Blockchain şirketi Tron, Çin’deki koronavirüs salgınıyla savaşmaya yardımcı olmak için öne çıkmıştı.

coinnounce

Mike Novogratz, koronavirüs ve Bitcoin hakkında konuştu


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin