Ünlü kripto hedge fonu yöneticisinden korkutan Bitcoin tahmini
Ünlü kripto hedge fonu yöneticisinden korkutan Bitcoin tahmini

Üç ünlü isimden Bitcoin tahminleri: “Koronavirüs BTC’ye yarayacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin hedge fonu Galaxy Digital’in başkanı Mike Novogratz’a göre Bitcoin bu sene toparlanmak zorunda. Uzman analistler ise son gelişmelerin BTC’ye yarayacağını düşünüyor.

Küresel ekonomiler, korku uyandıran koronavirüs pandemisinin elinde acı çekiyor. Herkes işlerin zamanında iyileşip iyileşmeyeceğini merak ederken, diğerleri pek iyimser değil. Olumsuz düşüncelerin arkasında ABD Senatosu tarafından yakın zamanda onaylanan 2 trilyon dolarlık teşvik paketinin işleri toparlamak yeterli olmayacağı iddiası yatıyor.

Ancak bazıları farklı bir yaklaşım benimsiyor. Teşvik paketinin Kongre’nin “yarısı” tarafından onaylanmasıyla bazıları olayların bir kez daha yolunda gitmeye başlayacağını ve Bitcoin’in bu pazarlarla birlikte iyileşeceğine inanıyorlar. Ancak bunun bir gecede olması muhtemel değil.

Simon Peters: “Teşvik paketi Bitcoin için iyi bir gelişme.”

Kripto para borsası e-Toro’nun analistlerinden Simon Peters, bir röportajda yeni tasarıyı tartıştı:

Bu teşvik paketi piyasaya milyarlarca dolar pompalayacak. Bu nedenle bazı yatırımcılar doların değerini kaybedeceğinden ve enflasyona karşı korunmak için Bitcoin’e geri döneceğinden emin olabilirler. Kripto varlıkları, Venezuela ve Arjantin gibi hiperenflasyonla boğuşan diğer ekonomilerde benzer şekilde kullanıldı.

“Kayıplar kripto paralar yoluyla geri kazanılacak.”

Peters ile aynı fikirde olan Bolt Global’in yöneticisi Christel Quek ise şöyle dedi:

Geleneksel yatırımcıların, dünya çapında özkaynaklar negatifte olduğu için kripto varlıklarından kâr avı yoluyla likiditeyi yeniden kazanmaya çalışması çok muhtemel.

Peters, yatırımcılar Bitcoin’e geri dönmeye devam ettikleri sürece, para biriminin önümüzdeki haftalarda yükselmeye devam edeceğinden emin. Ancak varlığın ilk başta dayanabileceğinden emin değil:

Önceki düşüşlerin ardından, Bitcoin fiyatı geçtiğimiz hafta birkaç kez 5 bin 800 – 6 dolar seviyesinin üzerinde test edildi ve tutundu. Böylece önümüzdeki günlerde 7.000 dolara geri dönebiliriz. Bununla birlikte, piyasaların kırılması ve önemli ölçüde bu seviyenin üzerinde kalması için yeterli momentumun olup olmadığını veya daha fazla fiyat geri çekilimi olup olmadığını görmek için zaman gerekiyor.

Mike Novogratz her zaman bir Bitcoin konusundaki iyimser açıklamalarıyla biliniyor ve para biriminin yeteneğinden emin. Ancak Novogratz, “ölümden kurtulmak” için bu yıl bir ralli gerçekleşmesi gerektiğini söylüyor.

livebitcoinnews

Bitcoin hash rate yere çakıldı! BTC ne durumda?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin