PayPal’dan önemli hamle: Ripple Killer piyasaya sürülüyor
Ripple topluluğu XRP’nin şirket olan Ripple’dan ayırt edilebilmesini istiyor

PayPal’dan önemli hamle: “Ripple Killer” piyasaya sürülüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

PayPal, daha hızlı ve uygun maliyetli uluslararası transferler sağlamak için Avrupa çapında kendi mobil ödeme uygulamasını Xoom’u tanıttı. “Ripple Killer” olarak adlandırılan uygulama, 32 Avrupa ülkesindeki kişilerin dünya genelinde 130’dan fazla ülkedeki kullanıcılara para göndermelerini sağlayacak.

“Ripple Killer” daha ucuz

Xoom daha ucuz ödeme hizmetleri sunuyor ve kripto göndermekten daha uygun olduğu iddia ediliyor. Xoom, para transferlerini kolaylaştırmak için büyük bankalar ve finansal kuruluşlarla entegre olarak işlem başına maksimum 8.800 £ (11.029 dolar) limitle sınırlandırılmıştır. Bu uygulama aynı zamanda ana platformu PayPal’dan daha düşük ücretlerle ertesi gün para transferleri sunuyor. Web sitelerine göre, Xoom’daki transferler Avrupa’da 4 dolara, daha uzaktaki ülkelere 9 dolara mal oluyor.

Bu lansman PayPal’ı, TransferWise ve MoneyGram gibi diğer uluslararası para havale hizmetleriyle aynı seviyeye getiriyor. Ayrıca, Xoom’u Ripple gibi Blockchain bazlı rakiplerle karşı karşıya getiriyor. Ancak, eğer Xoom, Ripple’ı aşmayı planlıyorsa, işleri hızlandırmak ve fiyatı önemli ölçüde düşürmek zorunda kalacak.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin