Ripple kanadındaki yeni bir gelişme XRP fiyatının çökmesine sebep olabilir!
Ripple kanadındaki yeni bir gelişme XRP fiyatının çökmesine sebep olabilir!

Ripple kanadındaki yeni bir gelişme XRP fiyatının çökmesine sebep olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2017-2018 boğa piyasasının zirvelerinden beri Ripple (XRP) çok iyi bir performans göstermedi. TradingView.com’dan gelen verilere göre piyasa değerine göre üçüncü en büyük kripto para birimi, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,40 dolardan yüzde 94 çöktü.

XRP son birkaç gün içinde kripto pazarının geri kalanıyla toparlanmış olsa da altcoin’in Ethereum ve Bitcoin gibi rakiplerden çok daha kötü performans göstermeye hazırlandığına dair bir işaret var.

Ripple yeni bir XRP satış dalgasına mı hazırlanıyor?

While Alert isimli Twitter botu, Ripple’ın 210 milyon dolar değerindeki 1.000.000.000 kripto para birimine eriştiğini keşfetti.

https://twitter.com/whale_alert/status/1256010859048026112

Söz konusu meblağın Ripple tarafından açık piyasada satılacağı korkusu sektörü kısa süre içinde etkisi altına aldı.

Ripple’ın emanet cüzdanından çıkarılan milyonlarca XRP’nin büyük bir kısmını saklaması iyi bir olasılık olsa da, XRP’nin yakında düşeceğini söyleyen başka faktörler de var.

İsimsiz bir türev trader’ı, kripto para biriminin “gelecek vadeden teknolojisine” gereğinden fazla değer verildiğini söyledi. Aşağıdaki grafiği paylaşan trader, 2017’den beri teknolojisiyle anılan neredeyse tüm firmaların çöktüğünü hatırlatttı.

Yukarıdaki grafiklerin XRP’ye benzediğini gösteren analist şunları yazdı:

İşte ümit verici teknoloji” adıyla pazarlanan yüzlerce kripto paradan birkaçının 10 yıllık grafikleri. Bir benzerlik görüyor musunuz? Bu çizelgelerle ilgili halen toparlanma hakkında konuşan insanlar var.

bitcoinist

Bitcoin’i 2011’de yüzde 85 yükselten sinyal yine görüldü!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin