1 milyar dolarlık kilitli değere ulaşan üçüncü DeFi projesi belli oldu: Curve
1 milyar dolarlık kilitli değere ulaşan üçüncü DeFi projesi belli oldu: Curve

Celsius Network koronavirüse rağmen yüzde 60 büyüme bildirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para kredisi ve borçlanma platformu Celsius Network Ağustos 2018’de piyasaya sürülmesinden bu yana mevduatlarda ilk kez 50.000 Bitcoin’i aştığını duyurdu. Söz konusu meblağ yaklaşık 380 milyon dolara tekabül ediyor.

Celsius Network koronavirüse rağmen yüzde 60 büyüdü

100.000 üzerinde aktif kullanıcısıyla dikkat çeken bir uygulamayı yöneten şirket, 2019’dan %60 daha iyi performans gösteriyor. Özellikle koronavirüs pandemisi sürerken böyle bir büyüme büyük bir şaşkınlıkla karşılandı.

1 Mayıs’ta Cointelegraph’a konuşan Celsius CEO’su Alex Mashinsky, ağın kullanıcı tabanındaki ve mevduatlarındaki büyümeden söz etti ve ekledi:

10 dolar veya 10 milyon dolarınız olması fark etmez, herkese eşit davranırız ve topluluğumuzun çıkarları için daima hareket ederiz.

Birleşik Devletler borsaları 1987’den bu yana en büyük aylık rallisini gerçekleştirdikten bir gün sonra (işsiz sayısı 26 milyonu gördü) Mashinsky şunları gözlemledi:

Koronavirüs sonrası ekonomimiz L-şekilli bir ekonomik faaliyet düzeyine sahip olacak, ancak borsa V-şekilli bir toparlanma olacağına inanıyor. Bu çoğunlukla Fed’in tahvil ve kredi piyasalarına koyduğu zeminden kaynaklanıyor.

Kripto para borç verme şirketleri artıyor

Ağustos 2019’da Celsius Network, 2,2 milyar dolarlık para kredisi kaynağı ile en hızlı büyüyen kripto borç vericisi olmuştu. Kasım ayına kadar toplam kredi tutarı neredeyse iki katına çıkarak 4,25 milyar dolara ulaştı.

Şubat ayı itibarıyla şirket, cüzdana yatırılan kripto para birimleri için bileşik faiz vermeye de başladı. BlockFi, Nexo, YouHolder ve SALT Lending gibi endüstri oyuncuları ile sektör çekiş kazanmaya devam ediyor.

cointelegraph

Bitcoin’i 2011’de yüzde 85 yükselten sinyal yine görüldü!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin