IOTA
IOTA'daki yeni gelişme, coin fiyatında sıçramaya neden olabilir mi?

IOTA yeni yol haritası ayrıntılarını yayınladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IOTA Vakfı, gerçek dünyadaki uygulamalara olan talebi desteklemek için mevcut IOTA teknoloji yığınını güncellemeyi planlıyor. En ilerici çözümlerinden biri ise otomatik denklik (autopeering) teknolojisi. Bu, bir düğümün çalışmasını ve kullanıcının en uygun eşleri araması yerine komşularıyla otomatik olarak bağlanmasını sağlar. Merkezi olmayan zorlukları ele alan IOTA, Rust dilinde yazılmış düğüm yazılım istemcilerini yeniden gözden geçirmeyi planlıyor. Minimum uygulama olan Bee, kullanıcılara IOTA ağında yer almaları için sınırlı kaynaklar sağlamak için Nisan 2020’ye kadar başlatılacak.

Maskeli Kimlik Doğrulamalı Mesajlaşma (MAM) çözümü gizlilik sorunlarını ele alacak. MAM, boyutlarından bağımsız olarak aygıtların şifreli veri akışları yayınlamasına ve bunlara erişmesine olanak tanır. Bu özellik altı programlama dilinde tanıtılacak. IOTA ayrıca kendi cüzdanı olan Trinity’yi de yükseltmeyi planlıyor. Ek olarak, Spark adında IOTA cüzdanının hafif bir versiyonu, daha az sayıda tokenli cüzdanlar için basit bir web tabanlı platform olarak piyasaya sürülecek.

IOTA, blockchain endüstrisindeki kimlik yönetimi Ar-Ge trendini takip ederek yeni bir kimlik çözümü yayınlayacak. Birleşik Kimlik Protokolü, insanların, kuruluşların ve nesnelerin tanımlanmasına yol açacak en son standartların uygulanması planlanıyor.

IOT/USD Çarşamba-Cuma günleri arasında bu haberin beklentisiyle üç düz yükseliş günü yaşadı ve 0.155 $ ‘dan 0.1657 $’ a çıktı. Coinmarketcap sıralamasında 23. sırada bulunan altcoin, günlük yüzde 2 civarında bir yükselişle devam ediyor.

fxstreet


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin