featured

Ripple ile SEC arasında ipler hâlâ gergin: XRP topluluğu neden bir sonraki adımını gizli tutuyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bloomberg çalışanı James Seyffart, SEC başkanı Gary Gensler’in yakın tarihli bir Bloomberg röportajında ​​Ripple davasının ayrıntılarını tartışmaktan kaçındığı gerçeğine dikkat çekti.

Seyffart Twitter’da şunları yazdı:

Bloomberg TV, Gensler ile 10 dakika röportaj yaptı. Asıl konu kriptoydu. Ancak Gensler gerçekten anlamlı bir konuşma yapmadı ve yeni bir görüş paylaşmadı. Röportajında çoğunlukla Ripple davasını ve Bitcoin’in ayrıntılarını tartışmayı reddetti.

Son Ripple kararı, Bloomberg muhabiri Kailey Leinz tarafından yönetilen bir Bloomberg TV röportajında ​​gündeme getirildi. Gensler’e Ripple kararı hakkındaki görüşleri ve ajansın buna itiraz edip etmeyeceği soruldu.

Bloomberg muhabiri Kailey Leinz tarafından gündeme getirilen tartışmada konu şu şekilde açıldı:

Ripple davasında, XRP’nin perakende yatırımcılar için değil, yalnızca kurumsal yatırımcılara satıldığında bir menkul kıymet olduğuna dair bir karar verildi. Daha önce hayal kırıklığına uğradığınızı söylediğinizi biliyorum. SEC ayrıca daha fazla inceleme talebinde bulunacağını söyledi. Bu, temyize gideceğiniz anlamına mı geliyor? Bu karar hakkındaki düşüncelerinizi detaylandırabilir misiniz?

Yanıt olarak, SEC başkanı kaçamak cevaplar verdi ve ekibin bir sonraki hamlesini açıklamamayı tercih etti.

Ripple XRP SEC

Ripple ile SEC arasındaki gerginlik devam ediyor

Gensler’e göre kararı verecek olan beş komisyon üyesinden biridir. Sonuç olarak, SEC’in karara itiraz edip etmeyeceği konusunda söz hakkı yok. Ayrıca SEC’in tavsiyeleri konusunda görüşeceğini belirtti. Gensler şunları söyledi:

 Beş komisyon üyesinden biriyim. Henüz kimse bu konuda harekete geçmedi. Personel bir öneride bulunursa, bunu tartışacağız ve orada ele alacağız. Bu konuda daha fazla bir şeyim yok.

Twitter’da Mr Huber adını kullanan bir XRP topluluğu üyesi, SEC başkanının son yorumları göz önüne alındığında temyiz şansının %100 kesin olmayabileceğini söyleyerek tepki gösterdi. Mr Huber, attığı bir tweet ile tavrını belli etti.

Ripple davasındaki yargıç, geçmişe atıfta bulunarak 13 Temmuz’da bireysel yatırımcılara yapılan XRP satışlarının, kurumsal yatırımcılara yapılan satışların menkul kıymet sayılmasına rağmen menkul kıymet sayılmadığına karar verdi. SEC, Terra/Do Kwon davasındaki yakın tarihli bir dosyalamada Ripple kararından duyduğu hayal kırıklığını dile getirdi ve bir temyiz başvurusunda bulunduğunu öne sürdü.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin