Ripple’dan yeni adım – işte ayrıntılar
Ripple’dan yeni adım – işte ayrıntılar

Ripple ile ilgili kötü haberler gelmeye devam ediyor: Bu borsa XRP’yi işlem gören ürünlerinden kaldırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Eskiden Amun olarak bilinen İsviçre kripto varlık yöneticisi 21Shares, XRP’yi borsada işlem gören ürünlerinden (ETP’ler) kaldırdı.

Etkilenen ürünler

Etkilenen ürünler arasında, 21Shares’in amiral gemisi HODL veya Crypto Basket Index ETP, KEYS veya Bitwise Select 10 ETP ve XRP’ye bağlı tek varlıklı bir ETP olan AXRP bulunuyor.

Hareket, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Ripple ve yöneticileri Brad Garlinghouse ve Chris Larsen’e karşı dava açmasının ardından gerçekleşti.

Düzenleyici, XRP’yi bir menkul kıymet olarak görüyor ve yöneticilerin XRP’nin kayıtsız menkul kıymet satışları yoluyla milyarlarca dolar topladığını söylüyor.

Atılan adım ilginç

Ancak 21Shares’in ETP’lerinden hiçbiri ABD borsalarında listelenmiyor. Peki o zaman neden XRP’yi kaldırdılar? CEO Hany Rashwan yaptığı açıklamada, şirketin endeks kurallarının “menkul kıymet olan herhangi bir token ve likidite sorunları olabilecek herhangi bir tokenın” dahil edilmesini yasakladığını söyledi.

Rashwan, “Her iki taraftaki risk, özellikle XRP piyasasında, özellikle de Jump Trading ve Galaxy Digital’den çıkan bir dizi büyük tezgah üstü (OTC) ticaret masasında yüksek” açıklamasında bulunuyor.

SEC davasından bu yana, Bitstamp, OSL, CrossTower ve Beaxy de dahil olmak üzere birkaç borsa XRP desteğini kaldırdı. Kripto varlık yöneticisi Bitwise, geçen hafta kripto endeks fonunun XRP pozisyonunu tasfiye etti.

Bu arada, 21Shares, ürünlerinde 250 milyon dolar değerinde varlığı yönetiyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin