Japonya'nın önde gelen borsasından XRP atağı
Japonya'nın önde gelen borsasından XRP atağı

Ripple için önemli bir gelişme: Yedi banka daha XRP dedi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

26 Haziran’da SBI Grubu tarafından yüklenen son basın bülteni, yeni finansal şirketlerin SBI Ripple Asia MoneyTap transfer platformunun bir parçası olacağını gösteriyor. Yeni katılan ortaklar arasında Chikubo, Ashinga, Towa, Shimano, Toho ve Fukushima bankaları var. Bu uzmanlara göre, dünyadaki finansal piyasalardaki etkisini genişletmeye çalışan Ripple için önemli bir adım.

Yedi yeni banka Ripple dedi

XRP Araştırma Merkezi’ne göre, SBI Grubu Japonya’daki yedi ek bankanın, Ripple’ın üzerinde çalışan ve dijital ödemeler için yerel bir yerleşim sistemi işleten Money Tap’a yatırım yapmayı kabul ettiğini açıkladı.  Bu, 13 diğer Japon bankasının MoneyTap’a ve Ripple hizmetlerini kullanan uygulamasına katılmasından bir ay sonra oluyor ve bu Asya’daki Ripple genişlemesinin çok önemli bir parçası. Ripple şu anda Asya’daki hizmetlerini genişletmeye ve nakitsiz ödeme sektörünü iyileştirmeye odaklanıyor. 

https://twitter.com/XrpCenter/status/1143897551126454272

Uygulama şu anda xCurrent ürünü üzerinde çalışıyor ancak XRP dijital varlığı uygulamaya entegre edilmedi. Buna ek olarak, müşterilerin akıllı telefonlar veya QR kodları kullanarak bankalar ve bireyler arasında para transferleri yapmasına olanak tanır. Bu uygulama, 2018’de SBI Holdings’in operasyonel lisansı Japon düzenleyicilerden aldığı zaman tekrar başlatıldı.  Japonya, kripto ve Blockchain pazarlarında en aktif ülkelerden biri. Para transferi hizmeti fikri, 15 Japon bankası konsorsiyumu tarafından da oluşturuldu. Blockchain geliştirmesi ve uygulaması konusunda hizmet veren finansal kurumlar SBI Sumishin Net Bank ve Yokohama Bankası’dır. 

Ripple ekosistemini büyütüyor

Buna ek olarak, SBI Sumishin Net Bank’ın sahiplerinden biri olan SBI Holdings, Ripple Labs ile ortaklığa girdi ve SBI Ripple Asia’yı oluşturdu. Ayrıca, MoneyTap Uygulaması, müşterilerin daha iyi ve daha ucuz hizmetlere sahip olmaları için transfer maliyetlerini önemli ölçüde düşürdü.  Asya, nakitsiz ödemeler açısından büyümeye devam ediyor. Facebook’un Libra adı verilen stablecoin’i, bölgedeki birçok kişinin işlem yapmasına veya sınır ötesi ödemeleri göndermesine yardımcı olabilir. 

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin