xrp
Airdrop çılgınlığıyla XRP fiyatı 2 yılın en yüksek seviyesini gördü

Ripple için olumlu gelişme: SBI Remit, dev finans kurumuyla iş birliği yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple ortaklarından SBI Remit, hızlı para transferleri sağlamak için büyük Japon finans kurumlarından Fukushima Bank ile iş birliği içinde çalışacak.

RippleNet’i kullanan SBI Remit, Japonya’nın en büyük bankalarından Fukushima Bank ile ortaklık yapacağını açıkladı. Ortaklık neticesinde Fukushima Bank, tüm SBI uluslararası havale hizmetlerinden sorumlu olacak.

SBI’ın gelir potansiyeli artacak

SBI’ın temsilci direktörü Remit Nobou Ando, konuyla ilgili şunları söyledi:

Havale akışlarının düzenli olarak artmasıyla Ripple’ın işimiz için yeni bir gelir potansiyeli ve müşterilerimiz için daha iyi bir deneyim yaratmamız yardımcı olduğunu görüyoruz.

SBI Remit, hizmetlerinin müşterilerin kullanması için daha rahat ve güvenli olmasına yardımcı olacak en son teknolojiyi benimsemeyi taahhüt ettiğini belirtti. Ripple ile olan ortaklık sayesinde SBI, artık ülkeler arasında hızlı ve güvenli işlemler gerçekleştirmeleri için Japonya’da yaşayan Taylandlı işçilere hizmet sunabiliyor.

Ripple, Avrupa’nın önde gelen para transferi firmasıyla ortaklık duyurdu

Ortaklık Ripple ve XRP için ne anlama geliyor?

Ortaklık, dünyadaki diğer havale şirketleriyle de halihazırda büyük ortaklıklar kuran Ripple için ek bir avantaj olacak. SBI’ın ana şirketi olan SBI Holdings, gelecek aydan itibaren hissedarlarına XRP’yi faydalarının bir parçası olarak sunacağını ifade etmişti.

Fukushima Bank’ın Japonya’da güçlü bir konuma sahip olmasıyla ortaklık, SBI için yeni bir pazar açacak ve ayrıca Ripple’ın keşfedilmesini sağlayacak. RippleNet büyüdükçe Ripple, özellikle sınır ötesi ödemeler başta olmak üzere ucuz ve hızlı işlemler için XRP’nin benimsenmesini sağlıyor.

Ripple, piyasada iyi performans gösteren ilk 100 sınır ötesi ödeme şirketi arasında yer alıyor. Bu durum, XRP-RippleNet dalgasına katılmaya şüpheci yaklaşan diğer yatırımcılara ve havale şirketlerine güven veriyor.

coinspeaker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin