Türk kripto para borsası Makropa kapanma kararı aldı
Türk kripto para borsası Makropa kapanma kararı aldı

Türk kripto para borsası Makropa kapanma kararı aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2018 yılında kripto para birimlerini geniş kitlelere ulaştırmak ve gelecekte kripto para piyasasında global bir oyuncu olma hedefiyle kurulan Türkiye merkezli kripto para borsası Makropa, kapanma kararı aldığını açıkladı.

Kısa sürede ülkenin tercih edilen kripto para borsalarından biri haline gelen Makropa, kapanma kararını kullanıcılarına aşağıdaki duyuruyla açıkladı.

Saygıdeğer kullanıcılarımız,

Coin borsamız makropa.com’u kapatma kararı almış bulunmaktayız. Bu doğrultuda bugün itibari ile TL ve Coin yatırma işlemleri durdurulmuştur.

Cüzdanlarınızda bulunan tüm bakiyelerinizi çekim emri vererek tahsil edebilirsiniz.

Göstermiş olduğunuz ilgi ve bugüne kadar bizlere duyduğunuz güveniniz için teşekkür eder, farklı projelerde tekrar buluşmak ümidi ile iyi günler dileriz.

Makropa.com Yönetimi

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin