featured

Ripple haberleri: Coinbase XRP ticaretini geri getirirken B. Morgan, SEC’in temyiz başvurusunu değerlendiriyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para avukatı Bill Morgan, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) kripto borsası Coinbase’in XRP’nin programlı satışını yeniden başlatmasının ardından Ripple’a karşı açtığı davada yaptığı son temyiz başvurusunu eleştirdi. Morgan’a göre Coinbase avukatları, SEC’in itirazının mahkemede reddedilebileceğine inanıyor.

ripple XRP

Morgan ayrıca Coinbase avukatlarının XRP ile ilgili çok fazla risk algılamadıklarını söyledi. İtirazları üzerine SEC’e seslendi ve şunları söyledi:

“SEC ve Fox News’ten bir gazeteci dışında herkes sonucu kabullenip yoluna devam etmek isteyebilir.”

Morgan’ın tweeti, BNC Yönetişim Endeksi Komitesi’nin son raporunu analiz eden Crypto Eri’nin orijinal gönderisine bir yanıttı. New York Güney Bölgesi ABD Bölge Mahkemesi’nin 13 Temmuz 2023’te Ripple’ın XRP tokenlerinin borsalarda veya algoritmalar aracılığıyla satıldığında yatırım sözleşmeleri olarak kabul edilme kriterlerini karşılamadığına karar verdiğini vurguladı.

Coinbase XRP ticaretine devam edecek!

Sonuç olarak XRP otomatik satış yoluyla halka sunulduğunda veya Ripple Labs çalışanlarına dağıtıldığında bir menkul kıymet olarak sınıflandırılamaz. Ayrıca rapor, gelişmelerin ardından Coinbase’in bu altcoinin ticaretine devam etme kararı aldığını ortaya koydu.

Görünüşe göre Komite, Coinbase XRP/USD platformundaki likidite faktörlerinin bir değerlendirmesini yaparak emir defterinin işlem hacmi ve derinliğinin XRP Likit Endeksine (XRPLX) yeniden entegre etmek için gerekli standartları karşıladığı sonucuna vardı. Buna ek olarak piyasa çifti 23 Ağustos’tan itibaren geçerli olacak ve 24 Ağustos Perşembe günü sona erecek 24 saatlik bir aşamalı süreçten geçecek.

Morgan, SEC’e karşı mücadelesinde altcoini destekleyen tek avukat değil. 22 Ağustos’ta hukuk uzmanı John E Deaton, SEC’in Ripple karşı açtığı davanın yol açtığı zararın yoğunluğunu ifade etmek için Twitter’a girdi. “ÜÇ YILLIK KABUL – neden olduğu şey bu” diye vurguladı. Deaton ayrıca dava öncesinde Coinbase’in borsada Ripple’ı listelediğini ve tanıttığını belirtti.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin