Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için sıradaki durak neresi olacak? Beklenen yön ve kritik seviyeler
Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için sıradaki durak neresi olacak? Beklenen yön ve kritik seviyeler

6 Kasım Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için sıradaki hamle ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD dolarına karşı Bitcoin ile benzer bir görünüm izleyen Bitcoin Cash fiyatı, 245 doların üzerinde ivme kazanıyor. BCH/USD şu anda 255 ve 258 doların üzerinde kırılmak için mücadele ediyor.

6 Kasım Bitcoin Cash fiyat analizi

Bu hafta Bitcoin Cash fiyatı, 230 dolarlık bölgenin yakınında güçlü bir destek buldu. Fiyat sonrasında yeni bir artışa başladı ve 240 ve 245 dolarlık direnç seviyelerini kırdı.

Fiyat, 271 dolardan 231 dolara yaşanan hareketin %23,6 Fib geri çekilme seviyesinin üzerine bile tırmandı. Boğalar güç kazanıyor ve fiyat şu anda 250 dolarlık direnç seviyesinin üzerinde olumlu işaretler gösteriyor.

Ayrıca fiyat 271 dolardan 231 dolara yaşanan aşağı doğru hareketin %50 Fib geri çekilme seviyesinin de hemen üzerinde işlem görüyor. Ancak 255, 258 dolar ve 55 basit hareketli ortalama (4 saat) civarında güçlü bir dirençle karşı karşıya olduğumuzu belirtelim.

Yükseliş için 255 dolar kırılmalı

BCH/USD paritesinin 4 saatlik grafiğinde 258 dolara yakın direnç gösteren büyük bir düşüş trendi çizgisi var. Fiyat yakın vadede güçlü bir ralli başlatmak için 255 dolarlık direnci, 55 basit hareketli ortalamayı (4 saatlik) ve düşüş eğilimi çizgisini kırmak zorunda.

Başarılı olması halinde 265 dolar ve 270 dolar direnç seviyesine doğru istikrarlı bir yükselme şansı görülüyor. Daha fazla kazanım, kripto parayı 280 dolar seviyesine götürebilir. Aksi yönde ise 250 dolar seviyesinin altında yeni bir düşüş izleyebiliriz.

Olumsuz yöndeki ilk destek 245 dolara yakın. Ana destek 238 dolar seviyesinin yakınında ve bunun altında fiyat 230 dolarlık destek bölgesini tekrar ziyaret edebilir.

6 Kasım Bitcoin Cash fiyat grafiği
6 Kasım Bitcoin Cash fiyat grafiği

Grafiğe bakıldığında Bitcoin Cash fiyatı 245 ve 250 dolar seviyelerinin üzerinde hız kazanıyor. BCH 255 dolar ve 258 dolarlık direnç seviyelerini temizlerse güçlü bir ralli başlayabilir.

Teknik göstergeler

  • 4 saatlik MACD: Yükseliş bölgesinde yavaş yavaş hız kazanıyor.
  • 4 saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): 50 seviyesinin üzerine yükseliyor.
  • Temel Destek Seviyeleri: 245 ve 240 dolar
  • Temel Direnç Seviyeleri: 255 ve 258 dolar

Bu arada 6 Kasım kripto para piyasası analizimizi buradan okuyabilirsiniz. Oldukça önemli bulgular söz konusu.

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin