9 Eylül Ripple fiyat analizi: XRP için kritik noktalar ve beklenen seviyeler
9 Eylül Ripple fiyat analizi: XRP için kritik noktalar ve beklenen seviyeler

Ripple fiyatı (XRP) kar satışlarından sonra bile düşmedi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ripple fiyatı (XRP) son zamanlarda oldukça fazla çekişme sağladı ve ABD dolarına karşı 0,860 doların üzerine rahatlıkla yerleşti. Ripple şu anda 0,91 seviyelerinden işlem görüyor.
  • XRP/USD paritesi saatlik grafiğinde 0,875 dolardan dirençli bir düşüş eğilim çizgisinin üzerinde bir kırılma oldu.
  • Parite yükselmeye devam ediyor ve aylık yeni bir sıçrama için 0,9500 dolar seviyesinin üzerinde bir kırılma gözlemliyor.

Ripple, ABD doları ve Bitcoin (BTC)’e karşı daha yüksek bir oranda artış sağlıyor. XRP/USD paritesi yakında 1,95 dolar seviyesine doğru daha fazla kazançlar için 0,950 dolar seviyesini kırabilir.

Ripple fiyatı (XRP) piyasa sinyalleri

Küçük bir aşağı yönlü düzeltmeden sonra Ripple, ABD doları karşısında 0,800 dolar seviyesinde destek buldu. Ripple,  yukarı yönlü bir hareket başlattı ve 0,850 direncinin üzerinde işlem gördü.  XRP, 0,860 bariyerini temizledi ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerine yerleşti. Ayrıca, XRP/USD paritesinin saatlik tablosunda 0,875 dolardan dirençli bir düşüş eğilim çizgisinin üzerinde bir kırılma yaşandı.

Daha da önemlisi, Ripple’in son düşüşü %61,8 Fib düzelme seviyesini 0,941 dolardan 0,808 dolara düşürdü. Bunlar 0,900 dolar seviyesinin üzerinde bir saatlik kapanış ile pozitif işaretler. Ripple için son zamanların en yüksek seviyesi 0,926 dolar oldu ve fiyat yakın vadede birkaç noktayı düzeltebilecek gibi görünüyor. İlk destek, son dalganın %23,6 Fib geri çekilme seviyesine 0,800 dolardan 0,926 dolara yükseldi. Ancak, en önemli destek 0,870 dolar ve 100 saatlik SMA’ya yakın. Bu nedenle XRP, daha da düşerse 0,870 dolar seviyesi güçlü bir alım bölgesi olarak hareket edebilir.

Ripple fiyatı (XRP) kar satışlarından sonra bile düşmedi!
Ripple fiyatı (XRP) kar satışlarından sonra bile düşmedi!

Grafiğe bakıldığında Ripple, 0,930 doların üzerindeki artışlarını artırmaya yönelik hamleler yapıyor gibi görünüyor. Ripple 0,950 dolar seviyesini kırabilir ve yakın vadede yeni bir yüksek seviyeye ulaşabilir.

Teknik göstergelerle Ripple fiyatı (XRP) analizi

Saatlik MACD: XRP/USD için MACD, boğa bölgesine güzel bir şekilde yerleşti.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): XRP/USD için RSI 75 seviyesine doğru yükseliyor.

Büyük destek seviyesi: 0,870 ABD doları

Büyük direnç seviyesi: 0,950 ABD doları

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin