Ethereum (ETH) boğa bölgesinde işlem görüyor
Ethereum (ETH) boğa bölgesinde işlem görüyor

Ethereum (ETH) boğa sezonunda önde olmaya devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ethereum (ETH) ABD doları karşısında 630 dolarlık destek bölgesinin üzerindeki bir boğa bölgesinde şu anda 673 dolar seviyelerinden işlem görüyor.
  • ETH/USD paritesinin saatlik grafiğinde 640 dolar ve 635 dolarlık destekle şekillenen iki önemli eğilim trendi var.
  • Parite, 675 dolar seviyesinin üzerinde, kısa vadede daha fazla kazanç sağlıyor.

Ethereum, ABD doları ve Bitcoin (BTC) karşısında yükselmeye devam ediyor. ETH/USD paritesi şu anda 640 dolar seviyesinin oldukça üzerinde. Ayrıca ETH, 675 dolar ve 680 dolar seviyelerinin üzerindeki kazanımlarını artırmaya hazır görünüyor.

Ethereum (ETH) boğa bölgesinde işlem görüyor

Amerikan doları karşısında ETH, artmaya devam ederek, şu anda 673 dolar seviyelerinden işlem görüyor. ETH, 600 dolar seviyesini kırdı ve bu seviyenin üzerine yerleşti. Ayrıca 640 dolar ve 650 dolar direnç seviyelerini temizledi ve 674,73 dolar gibi yüksek bir seviyede işlem gördü. Şu anda ETH, 630 dolar pivot seviyesinin üzerinde 670 dolar gibi bir seviyeye güzel bir şekilde konumlandı ve son yüksek seviyenin üzerinde daha fazla artış görüyor.

Ethereum (ETH) boğa sezonunda önde olmaya devam ediyor
Ethereum (ETH) boğa sezonunda önde olmaya devam ediyor

Aşağı yönde ilk destek, son dalganın %23,6 Fib geri çekilme seviyesinin yaklaşık 617,66 dolardan 674,73 dolara yükseldiğini gösteriyor. Daha da önemlisi, ETH/USD paritesi saatlik grafiğinde 640 dolar ve 635 dolarlık destekle şekillenen iki önemli eğilim trendi var. İlk trend çizgisi, son dalganın %50 Fib düzelme seviyesine yakın ve 617,66 dolardan 674.73 dolara yükseldi. Bu nedenle fiyat düşükse, büyük olasılıkla alıcıları 640 dolar ve 635 dolar seviyelerinin yakınında buluyor. Ayrıca, 630 dolar pivot seviyesi de güçlü bir destektir.

Grafiğe bakıldığında, ETH, 675 doların üstüne çıkmaya devam edebilir. 675 doların üzerindeki bir sonraki direnç 690 dolar seviyesine yakın. Belirtilen 690 dolar seviyesinin üzerindeki bir itme, yakın vadede 700 dolardan fazla kazanımın yolunu açabilir.

Teknik göstergelerle Ethereum (ETH) fiyat analizi

Saatlik MACD: MACD, boğa bölgesine olumlu işaretlerle güzelce yerleştirilmiştir.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): RSI şu anda aşırı alım seviyesine yakın.

Büyük destek seviyesi: 640 ABD doları

Büyük direniş seviyesi: 690 ABD doları

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin