Bitcoin Cash (BCH)’in piyasa sinyalleri
Bitcoin Cash (BCH)’in piyasa sinyalleri

Bitcoin Cash (BCH)’in zirve yürüyüşünde mola!

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Bitcoin Cash (BCH)’in aşağı yönlü düzeltme başlatması, ABD doları karşısında 1.350 dolardan işlem görmesine neden oldu.
  • BCH/USD paritesinin saatlik grafiği üzerinde 1.360 dolarlık destek ile yerinde önemli bir yükseliş trendi hattı var.
  • Parite yakın vadede trend çizgisi desteğini sürdürerek 1.350 dolarlık bir boğa bölgesinde kalmalı.

Bitcoin Cash, ABD doları karşısında 1.575 dolardan aşağı doğru düzeliyor. Bitcoin Cash, şu anda 1.353 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Daha fazla düşüşü önlemek için BCH/USD paritesi 1.350 destek seviyesinin üzerinde kalmalı.

Bitcoin Cash (BCH)’in piyasa sinyalleri

Büyük bir yükselişten sonra Bitcoin Cash, ABD doları karşısında 1.575 dolara yakın satıcılarla karşı karşıya kaldı. BCH, 1.574 dolar seviyesinin üstüne çıktı ve olumsuz bir düzeltme yapmaya başladı. Daha sonra BCH, 1.500 dolar ve 1.400 dolar destek seviyelerinin altında işlem gördü. Bitcoin Cash, 1.350 dolarlık destek bölgesine doğru hareket etti ve 1.344 dolar seviyesine yakın bir düşük bölge oluşturdu. Daha sonra BCH, istikrarı yakaladı ve 1.350 dolar seviyesinin üzerinde konsolide oldu.

Aşağı yönde, BCH/USD paritesinin saatlik tablosunda 1.360 dolarlık destek ile yerinde önemli bir yükseliş trendi hattı var. Trend çizgisi desteğinin ve 1.350 doların altında, bir sonraki büyük destek 100 saatlik basit hareketli ortalama 1.300 dolar civarında. Bu nedenle, mevcut trend için iki önemli destek var: 1.350 dolar ve 1.300 dolar seviyesi. BCH, belirtilen desteklerin üzerinde olduğu sürece 1.500 dolara geri sıçrayabilir. Şu anki fiyat, son düşüşün %38.2 Fib düzelme seviyesini geri kazanıyor ve 1.574 dolardan 1.344 dolar seviyesine düştü.

Bitcoin Cash (BCH)’in zirve yürüyüşünde mola!
Bitcoin Cash (BCH)’in zirve yürüyüşünde mola!

Grafiği incelediğimizde, 1.460 dolar seviyesinde bir bağlantı düşüş trendi çizgi görülmekte. Bir kırılma ve 1.460 dolar ve 1.500 dolarlık direnç seviyelerinin üzerinde bir değer, yakın vadede fiyatı 1.575 dolara çekebilir. Bitcoin Cash, şu anda 1.353 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Teknik göstergelerle Bitcoin Cash (BCH), fiyat analizi

Saatlik MACD: BCH/USD paritesi için MACD düşüş bölgesine geri döndü.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): BCH/USD paritesi için RSI şu anda 50 seviyenin oldukça altında.

Başlıca destek seviyesi: 1.350 ABD doları

Büyük direnç seviyesi: 1.460 ABD doları

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin