XRP’de fork ilk kez gündemde: Ripple One!
XRP’de fork ilk kez gündemde: Ripple One!

Ripple fiyatı OnePay FX ile ayağa kalkıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple, OnePay FX uygulamasının canlı bir demosunu dün blog’larında yayınladı. Video, hızlı sınır ötesi işlemler sağlamak için RippleNet’i kullanan bir yerleşim uygulaması aracılığıyla bir işlemin işlenmesini gösteriyor. Söz konusu uygulama, uçtan uca izleme ile güvenli sınır ötesi ödemelere izin veren Ripple’ın xCurrent teknolojisini kullanıyor. Ayrıca, Ripple’ın yönetim kurulu tarafından onaylanan bir kural kitabını ekleyerek, Ripple’ın düzenleyici makamlara uyum ideolojilerini destekliyor. Bu gelişmelerle Ripple fiyatı OnePay FX ile toparlanacak gibi görünüyor.

Ripple, OnePay FX ile büyüyor

Bu, Ripple’ın ödeme servis sağlayıcılarının büyük sermaye havuzlarını yurt dışında likidite olarak tutmalarına zorlayan eski bankacılık sistemlerine karşı devriminin bir parçası. OnePay FX uygulaması, bankaların dünya çapında daha hızlı ve daha verimli ödeme yapabilmeleri için Blockchain gibi eski sistemlere yönelik hareketlerini gösteriyor.

Uygulama, kullanıcıların ödemelerini gönderme ücretini, banka ücretleri ve döviz kurları ile birlikte görebilmelerini sağlar. Ancak Santander İcra Kurulu Başkanı Ana Botin, Santander hesaplarını içeren işlemlere sıfır komisyon uygulanacağını belirtiyor. Uygulama aynı zamanda müşterilerin teslimatta bir ödeme makbuzu ile birlikte, diğer kişiye potansiyel teslimat süresini görmelerini sağlıyor.

Ripple fiyatı OnePay FX ile ayağa kalkıyor!

Uygulama ayrıca Santander müşterileri için erişim kolaylığı ile birlikte Apple Pay ile entegrasyon sunuyor. Haziran ayında yapılan bir röportajda Ana Botin, Ripple’ı kullanan işlemlerin şirket için iyi olduğunu belirterek sözlerine şunları ekledi:

Her yıl Santander’in yaptığı tüm FX ödemelerinin %50’sini karşılıyoruz. Gerçekten iyi çalışıyor. Çünkü 2 yıldır test ediyoruz. Güvenli, uyumlu.

Ayrıca Ana Botin, işlemlerin düzenleyici norm ile uyumlu olduğunu belirtiyor. İşlem akışında Blockchain sınırlamaları sorulduğunda, Ripple’ın teknolojisinin bir sınırlaması olmadığını söylüyor. Bu, Ripple’ın son zamanlarda aldığı en iyi haberlerden biri. Bu açıklamaların XRP tokeninin fiyatını nasıl etkileyeceğini görmek için bekleyeceğiz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin