Litecoin yükseltildi ve LTC Core v0.16.0 yayınlandı
Litecoin yükseltildi ve LTC Core v0.16.0 yayınlandı

Litecoin yükseltildi ve LTC Core v0.16.0 yayınlandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin Project, 31 Mayıs 2018’de Litecoin Core v0.16.0 sürümünü duyurdu. Yükseltme, Litecoin topluluğunda heyecan uyandırdı. Yeni hata düzeltmeleri, geliştirilmiş performans ve yükseltilmiş özellikler de dahil olmak üzere, sürümde büyük değişiklikler oldu. Bu sayede Litecoin yükseltildi.

Litecoin yükseltildi ve LTC Core v0.16.0 yayınlandı

Litecoin Core 0.16.0, piyasaya sürülmeden önce test seviyelerinden geçti. Kullanıcıların yazılımlarını daha fazla kullanım için yükseltmeleri tavsiye ediliyor. Gelişimdeki önemli noktalar; cüzdandaki değişiklikler, budanmış düğümler için destek, SHA256 optimizasyonu, GUI değişiklikleri, RPC değişiklikleri ve düşük düzeydeki değişikliklerdir. Litecoin Core, Litecoin para birimine erişim sağlayan açık bir yazılım. Gelişmekte olan Litecoin ekibi tarafından sürdürülmekte ve MIT’in lisans koşulları altında piyasaya sürülüyor.

Baş yükseltme, SegWit cüzdanı ve kullanıcıların arayüzü için tam destek sağlıyor. Oluşturulan SegWit adresleri m-cüzdana eklenir. Seçili anahtarlar, otomatik olarak eklenmiş gizli bir redeemscript alır ve işlemlerde kullanılan havuz anahtarları, kendi redeemscripts’lerini cüzdan dosyasına ekler. Hiyerarşik deterministik (HD) cüzdanların varsayılan sürümü yükseltilecek.

M-cüzdanın önceki veritabanı LTC veri dizininin üst seviyesinde saklandı

Ayrıca cüzdan dizininde yeni bir esnekliğe sahiptir. M-cüzdanın önceki veritabanı LTC veri dizininin üst seviyesinde saklandı. Ayrıca budanmış düğümlerin bir desteği de var (BIP159). Yeni bir “savemempool” RPC varsayılan olarak eklenir ve güvenli mod da varsayılan olarak devre dışıdır. JSON-RPC, varsayılan regtest 19443 olarak değiştirildi. Bu da testin varsayılanı olan 19332 ile çatışmaları önler. Ancak, bu sürümde hatalar olabilir ve bu nedenle geliştirme ekibi, kullanıcıları yükseltme yapmadan önce sürekli olarak cüzdanlarını geri yüklemelerini tavsiye ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin