Ripple fiyatı iyileşiyor: Veriler fiyat yükselişine işaret ediyor
Ripple fiyatı iyileşiyor: Veriler fiyat yükselişine işaret ediyor

Ripple fiyatı iyileşiyor: Veriler XRP için hangi yönü gösteriyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ripple (XRP), ABD dolarına karşı  0,66 dolar seviyesine kadar işlem gördükten sonra yukarı yönlü bir düzeltme başlattı.
  • XRP/USD paritesinin saatlik grafiğinde 0,69 dolardan mevcut destek ile yükselen bir kanal var.
  • Parite, 0,71 dolarlık direnç seviyesini kırdığı takdirde daha yüksek seviyelerde düzeltmeye devam edebilir.
  • Ripple fiyatı iyileşiyor: Teknik veriler fiyat yükselişine işaret ediyor.

Ripple, yavaş yavaş ABD doları ve Bitcoin’e karşı daha yüksek bir iyileşme ile ilerliyor. XRP/USD paritesi şu anda 0,70 dolar ve 100 saatlik SMA’yı birkaç olumlu işaret ile kırmaya çalışıyor.

Ripple fiyatı iyileşiyor: Veriler fiyat yükselişine işaret ediyor

Bir sonra önemli bir düşüş  0,70 doların altında olabilir. Dün Ripple fiyatı ABD doları karşısında 0,65 dolar seviyesinin yukarısında destek buldu. Alıcılar ortaya çıkmadan önce fiyat 0,66 dolar seviyesine kadar geriledi. Daha sonra, fiyat yukarı yönlü bir düzeltme başlattı ve 0,67 dolar direncinin üzerinde işlem gördü. Aynı zamanda Ripple, son çöküşün %38,2 Fib düzelme seviyesinin üzerinde işlem gören  0,74 dolardan 0,66 dolara düştü.

Şu anda Ripple, 0,68 dolar üzerinde küçük bir boğa açısı ile ticaret yapıyor. Ayrıca, XRP/USD paritesinin saatlik tablosunda 0,69 dolardan mevcut destek ile yükselen bir kanal var. Bununla birlikte, parite 0,71 dolar direncini ve 100 saatlik basit hareketli ortalamayı kırmaya çalışıyor. Üstelik son 0,74 dolar seviyesinden 0,66 dolara kadar olan düşüşün %61,8 Fib iyileşme seviyesi de 0,71 dolara yakın bir direnç olarak hareket ediyor. 0,71 dolar ve 0,71 dolar direnç seviyelerinin üzerinde bir kırılma, yakın vadede 0,74 dolar seviyesine doğru daha fazla kazanç elde etmek için kapıları açabilir.

Ripple fiyatı iyileşiyor: Veriler XRP için hangi yönü gösteriyor?
Ripple fiyatı iyileşiyor: Veriler XRP için hangi yönü gösteriyor?

Grafiğe bakıldığında, fiyat 0,68 doların üzerinde işlem görüyor. Ancak 100 saatlik SMA’nın üzerinde bir mola ve kapanış, alıcıların kontrolü ele geçirmesi için şart. Aşağı yönde, kanal desteği 0,69 doları tutuyor. Bunun altında fiyat 0,66 dolar seviyesine geri dönebilir.

Teknik göstergelerle Ripple fiyat analizi

Saatlik MACD: XRP/USD paritesi için MACD, boğa bölgesinde hafifçe yükseldi.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): XRP/USD paritesi için RSI şu anda 50 seviyenin oldukça üzerinde.

Büyük Destek Seviyesi: 0,69 ABD doları

Büyük Direnç Seviyesi: 0,71 ABD doları

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin