Ripple fiyatı baskı altında bile fiyat mücadelesini sürdürüyor
Ripple fiyatı baskı altında bile fiyat mücadelesini sürdürüyor

Ripple fiyatı baskı altında işlem görüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ripple fiyatı (XRP) daha da geriledi ve ABD doları karşısında 0,78 dolar seviyesini kırdı.
  • Dün vurgulanan önemli düşüş eğilimi çizgisi hala XRP/USD paritesinin saatlik grafiğinde 0,79 dolarlık dirençle aynı seviyede.
  • Parite düşüşleri hızlandıracak gibi görünüyor ve yakında bir sonraki desteği 0,75 dolar seviyesinde test edebilir.
  • Grafikte görüldüğü üzere, Ripple fiyatı baskı altında işlem görüyor.

Ripple, ABD doları ve Bitcoin’e karşı baskı altında. XRP/USD paritesi, bir sonraki önemli destek seviyesine kadar 0,75 dolar seviyesinden aşağı doğru hareket etmeye devam edebilir. Ripple, yazım sırasında 0,78 dolar seviyelerinden işlem görmekte.

Ripple fiyatı baskı altında bile fiyat mücadelesini sürdürüyor

ABD doları karşısında Ripple fiyatındaki 0,85 dolarlık yüksek salınım, fiyatın satış baskısında bir artışa neden oldu. Fiyat başlangıçta  0,80 dolar destek alanını tuttu ve bir kurtarma girişiminde bulundu. Ancak, bir reddedilme ile sonuçlanan 0,85 dolar direnç seviyesinin üzerinde hareket edemedi. Aşağı yönlü bir tepki vardı ve fiyat, son ana dalganın %76,4 Fib düzelme seviyesini 0,78 dolardan en düşük  0,92 dolara yükseltti.

Ripple, kapıları daha fazla düşüş için 0,80 doların altında açtı. Şu anda, fiyat düşüş işareti olan 0,78 doların altında işlem görüyor. Satıcılar atakta kalırsa, fiyat 0,75 dolara doğru daha da düşebilir. Bir sonraki büyük destek, son ana dalganın 1.236 Fib uzantısının 0,78 dolardan düşük olan düşük seviyesinden 0,92 dolara yükselmesi. Diğer yandan, dün açıklanan önemli düşüş eğilimi çizgisi hala XRP/USD paritesinin saatlik tablosunda 0,79 dolara yakın dirençle sağlam kalıyor.

Ripple fiyatı baskı altında işlem görüyor!
Ripple fiyatı baskı altında işlem görüyor!

Grafiğe bakıldığında, parite 0,80 doların altında bir baskı altında. XRP’nin iyileşmesi gerekiyorsa, alıcıların trend çizgisini, 0,80 dolarlık direnci ve 0,81 dolar pivot seviyesini temizlemesi gerekiyor. 0,81 ABD dolarının üzerindeki fiyat, 100 saatlik basit hareketli ortalamayı test edebilir.

Teknik göstergelerle Ripple fiyat analizi

Saatlik MACD: XRP/USD paritesi için MACD, düşüş bölgesine ağır bir şekilde yerleşti.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): XRP/USD paritesi için RSI aşırı satım seviyelerine ulaşıyor.

Ana Destek Seviyesi: 0,75 ABD doları

Büyük Direnç Seviyesi: 0,80 ABD doları

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin