Bitcoin için umutları yeşertecek pazar faktörleri
Bitcoin için umutları yeşertecek pazar faktörleri

Bitcoin için umutlar yeniden yeşeriyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Bitcoin fiyatı (BTC), 4 saatlik grafikte bir çift tavanın görülebileceği bir düşüş gerçekleştirebilir.
  • Fiyat henüz bu potansiyeli teyit etmek için boyun çizgisini 9.000 dolar civarında kırdı.
  • Eğer öyleyse fiyat, 9.000 ila 10.000 dolar arasında değişen formasyonla aynı yüksekliğe düşebilir.
  • Peki bu durumda Bitcoin için umutlar yeniden yeşeriyor mu?

Bitcoin fiyatı, ayıların geri adım atmaya hazır olduğunu göstermek için 4 saatlik zaman diliminde bir çift tepe noktası oluşturuyor.

Teknik göstergelerle Bitcoin piyasa sinyalleri

100 SMA, 4 saatlik zaman çerçevesinde daha uzun süreli 200 SMA’nın üzerinde. Böylece en az direnç yolu hala başta. Bu durum, yükseliş trendinin bu noktada devam etmesinin mümkün olduğunu göstermekte.

Bununla birlikte Bitcoin fiyatının, satış momentumunda ki bir toparlanmaya işaret etmek için 100 SMA dinamik desteğinin altına düştüğü görülüyor. 9.000 doların altında bir kırılma, fiyatı 8.000 dolara ya da 200 SMA dinamik dönme noktası 8.500 dolara kadar kadar gönderebilir.

Bitcoin için umutlar yeniden yeşeriyor mu?
Bitcoin için umutlar yeniden yeşeriyor mu?

Stokastik aşırı satım bölgesinden yukarı doğru hareket etmeye başlıyor ama tereddüt gösteriyor ve geri dönüyor. Bu da satıcıların pazarda hala daha fazla zarar için itecek enerjiye sahip olabileceğini gösteriyor. RSI da düşecek bir yer var, bu yüzden Bitcoin fiyatı yükselmeye uygun olabilir.

Bitcoin için umutları yeşertecek pazar faktörleri

Görünüşe göre Bitcoin fiyatındaki düşüş hala, Warren Buffet ve Bill Gates tarafından, kripto para biriminin değerini muhafaza etme yeteneğine dair şüphe uyandıran olumsuz açıklamalardan kaynaklanıyor. Bunu yapmak için, Trump’ın İran’dan çıkma kararında yükselen jeopolitik gerginlikler de risk algısı ve Bitcoin talebinden yana.

Daha iyi bir notta, dünyanın en büyük borsası New York Borsası’nın ana şirketi ICE, müşterilerinin fiyat değişimlerinden faydalanabilmelerini ve böylece likidite ve faaliyetteki artışı sağlayabilmeleri için bir Bitcoin borsası başlatmayı hedefliyor. Bu platform aracılığıyla, yatırımcılara Bitcoin’de ellerini kuvvetlendirecek bir takas sözleşmesi sunulması hedefleniyor.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin