ripple, ripple fiyatı, ripple artacak mı, ripple analizi
SBI projesiyle Ripple 10 dolar olabilir

Ripple fiyatı 10 dolara çıkabilir! Peki ne zaman?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pazar günleri her zaman kripto para piyasaları için zor oldu. Bunun nedeni, birçok yatırımcının Pazar günleri pazarlarda hacimsel olarak ciddi düşüşlere şahit olmaları olabilir. Bugün piyasalara bakıldığında, bu teori doğrulanabilir. Bitcoin (BTC) hala 9.000 doların üzerindeki seviyelerde ve 9.338 dolardan işlem görüyor. Ethereum (ETH), 680 dolar seviyesinde artış sinyali gözlemliyor ve Ripple (XRP) fiyatı 0,86 dolar seviyesinde. Bugün ortaya çıkan bir haber nedeniyle Ripple fiyatı artışa geçebilir ve Ripple 10 dolar seviyesine kadar çıkabilir.

SBI, Ripple ticareti ile ilgili bir veya iki kripto para borsası başlatacak

Ancak, alınan güncel haberler doğrulanırsa, bu olumsuz tablo Ripple için çok uzun sürmeyebilir. Japon finansal hizmetler grubu SBI Holdings (SBI)’in Ripple’a büyük destek verdiği biliniyor. Ayrıca, SBI Holdings’in Ripple ticareti ile ilgili bir veya iki kripto para birimi borsası başlatmayı planladığı söylentiler arasında.

Başlangıçta, SBI iki borsa için Huobi ile ortaklık kurdu, ancak anlaşma şu anda Japonya’daki kripto para borsalarıyla ilgili sıkı düzenlemeler nedeniyle düştü. SBI, “SBI Sanal Para Birimleri” olarak adlandırılan kripto para borsası yaratma girişimini tek başına yürütmeye karar verdi. Bunu yapmasının nedeni, projenin güvenliğini arttırmak.

Ripple 10 dolar olabilir! Peki ne zaman?
Ripple 10 dolar olabilir! Peki ne zaman?

Güney Kore ve Japonya gibi ülkelerde XRP kullanılarak doğrudan ticaret yapılabilecek

Bu proje şu anda bu yılın yaz aylarında piyasaya sürülmek üzere speküle ediliyor. Ayrıca, borsanın Asya’daki büyük para birimleriyle doğrudan XRP/FIAT eşleşmesi olabileceği de belirtiliyor. Bu, Güney Kore (Won) ve Japonya (Yen) gibi ülkelerin XRP kullanarak doğrudan ticaret yapma fırsatına sahip olacağı anlamına geliyor.

Belirtmek gerekirse, XRP HODLers ve yatırımcıların çoğunluğu Asya’daki bu iki ülkeden geliyor. Nitekim 3,5 milyon Japonun XRP ile kriptoda aktif olarak alım satım yaptıkları tahmin edilmekte. Güney Kore’ye atfen, hükumet yetkililerinin kripto ticaretini ve yönetmeliği yasaklamayı başarabildikleri pazarlarda etkilerini gördük. Piyasalar ciddiye alındı.

SBI projesiyle Ripple fiyatı artabilir

Bu nedenle, SBI Holding Borsası’nın bu yaz açıldığı ve XRP/FIAT ticaret çiftlerinin yukarıda belirtildiği şekilde piyasaya sürüldüğü zaman, XRP’nin 10 ABD doları olmasının mümkün olduğu sonucuna varılabilir. XRP için bunun gerçekleşmesini tetikleyen tek etken SBI projesi.

Ripple özellikle ana akım benimsenme oranı ve bankalarla yürüttüğü anlaşmalarla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Pek çok yatırımcı Ripple fiyatı için “hak ettiği değerin çok altında” ifadesini kullanırken yakında değerini yansıtacak bir fiyata sahip olacağına inanıyor. 18 Haziran 2020 itibarıyla Ripple grafiği bazı olumlu sinyaller veriyor.

Ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin