Ethereum hızını 712 dolar seviyesini geçerek gösterecek
Ethereum hızını 712 dolar seviyesini geçerek gösterecek

Ethereum hızını kesmeden artışa devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ethereum son zamanlarda çekişe geçti ve ABD doları karşısında 680 dolar seviyesinin üzerine çıktı. Ethereum hızını kesmeden artışını devam ettiriyor.
  • ETH/USD saatlik grafikte 680 dolarlık destekle şekillenen önemli bir trend trendi hattı bulunmakta.
  • Parite 680 dolarlık desteğin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde güzel bir şekilde konumlandırıldı.

Ethereum fiyatı (ETH), ABD doları ve Bitcoin karşısında yükseliş bölgesinde. ETH/USD paritesi yükselmeye devam edebilir ve yakında 712 dolar seviyesini geçebilir. Ethereum şu an da 683,9 dolar seviyelerinden işlem görmekte.

Ethereum hızını 712 dolar seviyesini geçerek gösterecek

Bir pozitif önyargı Amerikan doları karşısında ETH’yi 625 dolar destek alanından başlattı. Ethereum yukarı yönlü bir hareket başlattı ve 645 dolar ve 660 dolar direnç seviyelerinin üzerine çıktı. Aynı zamanda ETH, son düşüşün %23,6 Fib geri alma seviyesinin üstüne çıkarak 712 dolarlık yükseklikten 594 dolara düştü. Bu fiyatın daha da yükselebileceğini ve yakında 712 dolar seviyesindeki son dalgalanmanın kırılabileceğini gösteriyor.

Yukarı hareket fiyatın, son düşüşün %76,4 Fib iyileşme seviyesini de 712 dolarlık yüksekliğinden 594 dolara indirdi. Bunların hepsi olumlu işaretler ve Ethereum’un 725-740 dolara doğru daha da hazırlandığını gösteriyor. Aşağı yönde, ETH/USD paritesinin saatlik grafikte 680 dolarlık destekle şekillenen önemli bir trend hattı var. 680 dolarlık aynı trend çizgisi desteği, 100 saatlik basit hareketli ortalamanın hemen üzerinde konumlandırıldı. Bu nedenle, yakın vadede 680 dolar ve 670 dolar destek seviyelerinin altında bir kırılma kolay olmayacak.

Ethereum hızını kesmeden artışa devam ediyor
Ethereum hızını kesmeden artışa devam ediyor

Grafiğe bakıldığında Ethereum’un, daha da artması için 705 dolar ve 712 dolar seviyelerini kırması olası görünüyor. Mevcut seviyelerden herhangi bir düşüş, 670 dolar ve 680 dolar seviyelerinin üzerinde desteklenmeye devam ediyor.

Teknik göstergelerle Ethereum fiyat analizi

Saatlik MACD: MACD yavaşça yükseliş bölgesinde hız kazanıyor.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): RSI şu anda 55 seviyesinde ve olumlu işaretler gösteriyor.

Ana destek seviyesi: 670 ABD doları

Büyük direniş seviyesi: 712 ABD doları

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin