Ethereum yatırımcıları buraya! Usta trader sıradaki hedefi verdi
Ethereum yatırımcıları buraya! Usta trader sıradaki hedefi verdi

Ethereum 2.000 dolara göz kırparken ETH2’den stake rekoru geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Beacon Chain’in geçen yıl başlatılmasından bu yana Ethereum 2.0 yatırım sözleşmesine her gün çok daha fazla veya Ethereum (ETH) yatırılıyor. Ağdaki artan ETH sayısının yanı sıra, kripto para biriminin artan fiyatıyla değerleme de önemli ölçüde arttı. Bugün, ETH2 LaunchPad sayfasına göre, yaklaşık 3.493.826 ETH, Proof-of-Stake (PoS) dönemi için stake edilmiş durumda ve artmaya devam ediyor.

Ethereum 2.0’da 6,5 ​​milyar dolardan fazla stake ediliyor

Ethereum 2.0 yatırım sözleşmesinde yatırılan toplam coin sayısı 6,544 milyardoların üzerinde. Elbette, Serenity veya ETH2 için stake edilen coin sayısı, en azından önümüzdeki birkaç yıl için geri çekilemeyeceği için sürekli olarak artacak. Bununla birlikte ilginç olan, bu kripto para birimlerinin PoS geçişi için stake edilme oranının da artması.

Aralık ayında, ETH2 mülklerinin omurgası görevi gören Beacon Chain’in başlatılması için 524.288 ETH eşiğine ihtiyaç duyuldu. Bu nedenle, o günden bugüne, 2 milyondan fazla ETH sözleşmeye yatırıldı ve Ethereum ağının bir Proof-of-Work (PoW) modelinden PoS’ye geçişi için artan bir ilgi ve güven seviyesi gösterdi.

Genel olarak, Ethereum 2.0, şu anda mevcut ağı rahatsız eden yüksek işlem ücretlerini durduracak ve daha fazla ölçeklenebilirlik de dahil olmak üzere kullanıcılar için daha iyi bir deneyim vaat ediyor. Bu nedenle, Ethereum topluluğu daha iyimser ve PoS deneyimini ikinci en büyük blok zinciri ağı olan Ethereum ile deneyimlemeye istekli. Ethereum 2.0 araştırmacısı Justin Drake de son tweet’te bunu doğruladı.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin