Veteran yatırımcıdan XRP yatırımcılarına kritik uyarı! “Çıkmaz sokak…”
Veteran yatırımcıdan XRP yatırımcılarına kritik uyarı! “Çıkmaz sokak…”

Ripple fiyat analizi: XRP uyuyan bir boğa mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tasarıma göre, coinler, devlet tarafından verilen geleneksel paraları destekliyor ve hatta değiştiriyor. Örneğin aşırı enflasyon ve fiat için toplam bir güven eksikliği yüzünden harap olan Venezuelalılar, günlük harcamalarını ödemek için kripto kullanıyorlar.

Son Ripple gelişmeleri

Öte yandan, Ripple, küresel bankaların çoğunluğunun kullandığı SWIFT’in yerine geçmek için xRapid, xCurrent ve xVia ile bankacılık yapıyor. Talihsiz olan şey ise teknolojinin bir tehdit unsuru haline getirilmesi. Öyle ki İran-ABD gerginliğinde ABD hükümeti, İran bankalarını para ödeme ağından kesmekle tehdit etmişti. Böyle bir hareket yerel halkı oldukça olumsuz etkilerken bankaların alternatif bulabilme yolunda yaşanacak şoklar canlı tasarruflara zarar verebilir.

Bu nedenle, dünyanın en büyük banka dışı havale şirketlerinden biri olan Western Union’un kripto ve Ripple ile ilgili olumlu bir görünüm sergilemesini anlamak kolay. Onların nihai entegrasyonu adaptasyon seviyesine bağlı.

Ripple fiyat analizi (XRP/USD)

XRP

Güncel rakamlarda, XRP son günde yüzde 5, bir önceki haftaya göre yüzde 23 düştü. Yine de, bu olumlu görünümünü sürdürdüğüne inanılan XRP’nin önümüzdeki haftalarda 40 sent ve hatta 60 sent üzerinde yükselebilme ihtimali konuşuluyor.

20 Aralık’ta en yüksek seviyelerden bir geri çekilme gözüküyor. Ancak fiyatlar 33 sentin altına veya Kasım ayının en düşük seviyelerine düşmediği ürece, XRP/USD paritesi yükseliş için potansiyelini koruyabilir.

4 saatlik XRP/USD grafiğinde, XRP alıcılarının yavaşladığı görülüyor. Haftalık çift kazançların ardından meydana gelen geri çekilme bir fırsat oluşturabilir. Bu düzeltmede olumlu olan, eşlik eden hacimlerin düşük ve kripto paranın 33 sentin üzerinde kalmayı başarmasıdır. Bu, boğaların teknik olarak iş başında olduğu gösteren bir faktör.

Bu nedenle eğer fiyat 35 sentin altına düşerse, 33 sent tekrar test edebilir. Ve alıcıların bu seviyelerden girmesi beklenebilir. Ancak, analizimizde önemli bir seviye olan 40 sentin üzerinde kazanç beklemek en iyi yaklaşım olacaktır. Alış pozisyonları 20 Aralık’ta görülen ortalama hacimlerin üzerine çıkılması durumda daha cazip gelebilir.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin