Ripple fiyat analizi: XRP önümüzdeki 24 saat içinde yükselişe devam edecek mi?
Ripple fiyat analizi: XRP önümüzdeki 24 saat içinde yükselişe devam edecek mi?

Ripple fiyat analizi: XRP önümüzdeki 24 saat içinde yükselişe devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün Ripple fiyat analizi yükseliş gösteriyor, çünkü önceki en düşük 0,85 doları güçlü bir momentumla kırarak başka bir yüksek zirve kuruldu. Sonuç olarak, XRP’nin bir sonraki hedef olarak 0,90 dolar direncini hedefleyerek daha da yukarıya doğru ilerlemesi bekleniyor.

XRP, Şubat ayında kayıpları koruyan ve geçen hafta daha fazla yukarı hareket sağlayan önemli bir seviye olan 0,80 doların üzerinde destek buldu. Bugün, Ripple fiyat analizi bize piyasanın bu seviyeyi aştığını ve yukarı doğru hareket ederek yeni direnç olarak 0,85 dolara ulaştığını gösteriyor. Grafikte görebileceğimiz gibi, piyasa 0,80 dolar civarındaki desteğin üzerinden sıçradıktan sonra bir boğa hakimiyeti oluştu.

Ripple fiyat analizi için 0,85 dolar direncinin üzerinde bir kırılma, yükseliş sinyali verecek ve 0,90 dolar seviyesine hemen bir harekete yol açabilir. RSI aşırı alım bölgesinde ancak henüz geri dönüş belirtileri göstermiyor. Bu, piyasada hâlâ bir miktar yukarı ivme olduğunu ve yakında daha fazla kazanımın mümkün olduğunu gösteriyor.

XRP, önceki direnci 0,85 dolardan kırdıktan sonra daha yüksek bir zirve oluşturduğundan, fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor. XRP’nin daha da yukarı hareket etmesini ve bir sonraki direnç alanı olarak 0,90 dolara ulaşmasını bekliyoruz. Desteğin 0,80 doların altına kırılması, yükselişi geçersiz kılabilir ve kısa süre sonra fiyatı aşağı yönlü harekete maruz bırakabilir.

XRP 4 saatlik grafik: XRP 0,90 dolar direncine yükselebilecek mi?

Ripple fiyat hareketinin saatlik grafikte 0,90 dolar direncine doğru yükselmek için hâlâ iyi bir konumda olduğu görülüyor.

Ripple Price Analysis: XRP/USD is bullish for the next 24 hours 1

Ripple’ın fiyatı birkaç haftadır düşüyor ancak bu sabah önemli direnç kırıldı. Sonuç olarak, XRP önümüzdeki haftalarda önemli bir geri dönüş yaşayabilir. Bununla birlikte, başlamak için sağlam bir temel olmalı. Ek kazançlar takip ettiği sürece, bu haftanın ilerleyen saatlerinde önemli ölçüde daha fazla artış görebiliriz.

Ripple Fiyat Analizi: Sonuç

Ripple fiyatı bugün yükseliş eğiliminde, çünkü önceki en yüksek 0,85 dolar net bir şekilde kırıldı. Sonuç olarak, XRP bir sonraki engel olan 0,90 dolara kadar yükselmeye devam etmeli.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin