EOS fiyat analizi: Boğa hakimiyetinde olan EOS için takip edilecek seviyeler
EOS fiyat analizi: Boğa hakimiyetinde olan EOS için takip edilecek seviyeler

EOS fiyat analizi: Boğa hakimiyetinde olan EOS için takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – EOS fiyat analizi, boğaların son birkaç saat içinde muazzam performans göstermesi nedeniyle fiyat seviyelerinde keskin bir artış olduğunu gösteriyor. Son saatler, ayıların liderliği ele geçirmesiyle tekrar boğalardan geri dönüş gördü.

Boğalar, piyasanın 4 Aralık’ta maruz kaldığı zararı başarıyla geri aldı. Bugünkü yükseliş momentumu, fiyatı 3,8 dolar seviyesine çıkaracak kadar güçlü oldu. Daha fazla analiz, desteğin yeterince güçlü olduğunu, boğaların 3,79 dolar direncini aştığını ve gelecekte de 3,9 dolarlık seviyeyi aşmayı hedeflediğini gösteriyor.

EOS 1 günlük fiyat tablosu: Fiyat seviyeleri yüksek direnç bölgesine ulaştı

1 günlük EOS fiyat analizi, kripto para yüksek bir ralli yaptığı için bugün fiyat değerinde olumlu bir artış olduğunu gösteriyor. EOS değeri 4 Aralık öncesi düşüşün seviyesini karşılamak için arttığından, yükseliş eğrisi nispeten istikrarlı hale geldi.

EOS price analysis: EOS breaks at $3.8 as bulls report 16 percent gains 1

Fiyat, şu anda 3,5 dolarda bulunan Hareketli Ortalama (MA) değerini bile geçtiği için yükseliş momentumu çok büyük oldu. Bununla birlikte, oynaklık arttıkça Bollinger bantları ortalaması 3,8 dolara yerleşti. Bollinger bantlarının genişlemesi, üst bandının 4,6 dolar seviyesine ve alt bandın 3,1 dolar seviyesine ulaşmasına neden oldu. Son olarak, Göreceli Güç Endeksi (RSI) skoru, aşırı satım bölgesinin sınırından keskin bir yukarı eğri üzerinde nötr bölgede.

EOS fiyat analizi: Son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

4 saatlik EOS fiyat analizi, bugünün güçlü yükseliş aktivitesi nedeniyle fiyat seviyesinde keskin bir artış olduğunu gösteriyor. Yükseliş momentumu, fiyatı 3,8 dolara çıkardı ve bu başlı başına büyük bir başarı. 4 saatlik fiyat grafiğindeki hareketli ortalama 3,39 dolar, Bollinger bantları ortalaması ise 3,22 dolar olarak belirlendi. Bollinger bantları bugün fiyatların yükselmesiyle büyük ölçüde genişlemeye başladığından oynaklıktaki artış da gözlemlendi.

EOS price analysis: EOS breaks at $3.8 as bulls report 16 percent gains 2

Üstelik, Bollinger bantlarının üst bant için 3,7 dolarda bulunuyor ve aynı zamanda kripto para için desteği temsil ediyor ve alt bant için 2,7 dolarda mevcut. RSI ayrıca 4 saatlik grafikte aşırı alım bölgesi sınırına yakın bir yerde 65 endeksine ulaştı ve RSI hâlâ alım sinyali veriyor.

EOS teknik göstergeleri, bugün için baskın eğilimin büyük ölçüde yükseliş olmasına rağmen, çoğunlukla düşüş tarafında. Sadece 5 gösterge alım sinyali veriyor, nötr duran 10 gösterge ve satış sinyallerini gösteren 11 gösterge var. Bu durum, son birkaç haftadır lider olan ayılardan kaynaklanıyor.

EOS fiyat analizi: Sonuç

Verilen 1 günlük ve 4 saatlik EOS fiyat analizi, yükseliş momentumunun geçtiğimiz saatlerde yeterli güç kazandığını gösteriyor. Boğalar, fiyatın 3,8 doların üzerine çıkmasının yolunu açtı ve daha fazla toparlanma bekleniyor. Ayrıca, boğalar da son dört saat içinde ilerleme kaydetti.

cryptopolitan

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin