Ripple fiyat analizi: XRP için düşüş trendi son bulacak mı?
Ripple fiyat analizi: XRP için düşüş trendi son bulacak mı?

Ripple fiyat analizi: XRP için düşüş trendi son bulacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP fiyatı, 26 Kasım tarihinde psikolojik direnç olarak görülen 1 doların altına geriledi. Bu düşüş yatırımcılar için alım fırsatı yarattı. Ancak alımlar yeterli olmadı ve XRP düşüş eğiliminden kurtulamadı. Grafiğe göre fiyat önümüzdeki günlerde daha fazla düşüş gösterebilir.

Ripple fiyatı 26 Kasım’da 1 dolarda yer alan psikolojik seviyesinin altına geriledi ve daha fazla kayıpların önünü açtı. Uluslararası havale tokeninin boğaları, 27 ve 30 Kasım arasındaki dört yükseliş seansında kayıpları toparlamaya çalışsa da başarılı olamadı. Grafiğe göre üst sınırda yer alan dirençle karşılaştılar.

XRP fiyatı, yukarıda yer alan günlük grafikte görüldüğü gibi azalan paralel kanalın üst sınırında 0,9787 dolar civarında işlem görüyor. Düşen paralel kanal, bir varlığın fiyatı düşen kanalın sınırları içinde kaldığı sürece devam eden düşüş eğilimi gösteren önemli ölçüde düşüş grafiği modelidir.

Ripple fiyatı düşen kanalın üzerine çıkamazsa, kanalın orta sınırına doğru 0,9094 dolar seviyesine kadar gerileyebilir. Bu seviyeyi aşan bir başka düşüş, XRP’nin kanalın alt sınırını mevcut fiyattan %14’lük bir düşüş olan 0,8425 dolara kadar düşürebilir. Aşağı eğimli hareketli ortalamalar ve Göreceli Güç Endeksi göstergesinin 38,97’de aşırı alım bölgesine yakın sinyali Ripple’ın ayıların hakimiyetinde olduğunu ortaya koyuyor.

XRP fiyatı günlük grafiği

XRP price daily chart

Yukarı yönde, XRP fiyatı yönetim kanalının üst sınırı tarafından kucaklanan 0,9844 dolarda yer alan ani direncin üstesinden gelirse düşüş tezi geçerliliğini yitirebilir. Bu senaryo gerçekleşirse XRP fiyatı 1 doları yeniden kazanmak için 8 Kasımda kaybetmeye başladıklarını geri kazanabilir. Daha yukarı bir hareket, Ripple’ı 50 ve 100 günlük SMA’ların çakıştığı 1,09 dolar seviyesine çıkarabilir.

 coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin