Luna coin haftalık yüzde 60’lık kazançla ilk 10 içine girebilecek mi?

Luna coin haftalık yüzde 60’lık kazançla ilk 10 içine girebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz haftadan bu yana ralli başlatan Luna coin ciddi bir potansiyele sahip oldu. Son 7 gün içinde önemli artış yaparak yüzde 60 kâr yazabildi. Piyasanın önde gelen varlıkları Polygon (MATIC), Shiba Inu ve Avalanche (AVAX) gibi son zamanlardaki en iyi performans gösterenlerden bazılarını devirmiş oldu. 

Terra (LUNA) protokolü, merkezi olmayan bir finans (DeFi) ekosisteminde faydalı olan itibari paraya sabitlenmiş sabit paraları dağıtma algoritması üzerinde çalışır. Terraform’un DeFi ekosistemi, Pylon, Mirror ve Anchor gibi popüler uygulamaları içerir. Kaliteli bir projeye sahip olan LUNA, henüz 2 senelik bir geçişe sahip. En büyük çıkışını ise bu sene gerçekleştirdi.

2021 yılında kendi rallisini üst sıralara taşıyan Luna coin, tüm zamanlar zirvesini de gördü. 3 Aralık Cuma günü Terra Luna 69,74 dolar ile ATH’sini gerçekleştirdi. Yaptığı ATH ile birlikte ilk 10 içine girmeye az kaldı. Dogecoin’le arasında sadece 1 milyar dolarlık fark kaldı.

Luna coin üstün performans sergiledi

Luna coin üstün performans sergiledi

Terra Luna, son 3 ay içinde önemli performansa imza attı. 25 dolara kadar düşen Luna coin, ciddi bir ralli başlattı. Ralli neticesinde neredeyse 3x kadar yükseliş gösterdi. Yatırımcısına kısa vadede kazandıran bir varlık oldu.

7 günlük süre zarfında ise 40 dolardan 69,74 dolara kadar ilerleme kaydetti. Bu ilerleyiş varlığın yüzde 60’dan fazla değerlenmesine katkı sağladı. 24 Kasım’dan bu yana Bitcoin fiyatına karşı yüzde 76’lık performans gösterdi. Terra için şu an hedef ilk 10 içine girebilmek. Önündeki ilk engel Dogecoin.

Luna coin, yükselişle beraber market değerini 26 milyar doların üzerine çıkardı. Son 24 saat içinde ise 2 milyar dolardan fazla yatırım aldı. Terraforms kısa süre önce topluluk havuzundan yaklaşık 88 milyon LUNA jetonunu yok etmek ve yakmak için bir öneri sunuldu. Terra’nın yerel sabit parası UST ile değiştirdi. Bir aydan kısa bir sürede UST’nin piyasa değeri 3 kat artarak 2,9 milyar dolardan 7,7 milyar dolara çıktı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin