26 Kasım Ripple fiyat analizi: XRP neden düştü? Tekrar yükselecek mi?
26 Kasım Ripple fiyat analizi: XRP neden düştü? Tekrar yükselecek mi?

Ripple ekosistemine yeni bir şirket daha katılıyor: RippleNet büyümeye devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da faaliyet gösteren işletmeler ve bireyler için bankacılık çözümleri sunan bir startup olan Amore Finance, yerel bir haber portalına göre RippleNet olarak bilinen büyüyen banka ağına katılmak için Ripple ile ortaklık kurdu. Bu açıklamaya ek olarak firmanın Çek Cumhuriyeti’ndeki bir teknoloji firması olan Cleverlance ile işbirliği içinde RippleNet’e katıldığı belirtiliyor.

RippleNet, sınır ötesi ödemelerin mevcut sorunlarını çözmek amacıyla başlatıldı

RippleNet, gerçek zamanlı ödeme çözümleri ve düşük işlem ücretleri gibi sınır ötesi ödemelerin mevcut sorunlarını çözmek amacıyla Ripple tarafından başlatıldı. Ripple’ın çözümlerini kullanarak bankaların, finans kurumlarının ve finansal yazılım sağlayıcılarının, mobil cüzdanların ve daha fazlasının bir ağıdır. Ayrıca katılımcıların tüm dünyadaki tek bir anlaşma ile işlem yapabilmelerini sağlar.

Amore Finance, Çek Cumhuriyeti’nin Ripple ağına katılan ve müşterilerinin hatasız işlem yapmalarını sağlayan ilk finansal girişimi. Bu esas olarak, ortaklık sürecine rehberlik eden Cleverlance nedeniyle başarıldı. Diğer Ripple ağına katılan önemli şirketler ise şunlardır: Japonya, Santander, Bank of America, Mizuho Financial Group, MoneyGram ve Western Union gibi varlıkların 5. büyük bankası olan MUFG’dir.

Ripple (XRP) satışları 2018’in üçüncü çeyreğinde ikiye katlandı

Geçtiğimiz günlerde Ripple’ın, dijital parası XRP’nin satışından elde ettiği gelirin, 2018’in ikinci çeyreğine kıyasla üçüncü çeyrekte ikiye katlandığını bildirdik. Ripple (XRP), “2018 Üçüncü Çeyrek XRP Pazar Raporu’nda” belirtildiği gibi 2018’in üçüncü çeyreğinde yükselen volatilite ve hacmin ortasında 163 milyon dolar XRP sattı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin