ripple dubai
Ripple Dubai'de ofis açma kararı aldı... Orta Doğu genişlemesi devam ediyor

Ripple Dubai’de ofis açma kararı aldı… Orta Doğu genişlemesi devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple, gözünü Orta Doğu’ya dikmiş durumda. Bu bölgede büyük genişleme hedefleri olan Ripple Dubai’de ofis açma kararı aldı.

Ripple bildiğiniz gibi bu seneyi oldukça hareketli geçiriyor ve devamlı büyüme hedefli aksiyonlar alıyor. San Francisco merkezli ödeme şirketi agresif bir şekilde genişliyor. Son hamle olarak ise yılsonuna yaklaştığımız bu dönemde gözünü Orta Doğu’ya diktiğini görüyoruz.

Ripple Dubai’de ofis açma kararı aldı

Ripple’ın küresel altyapı inovasyon başkanı Dilip Rao, Küresel İslami Ekonomi Zirvesinde yaptığı konuşmada, Ripple’in “Orta Doğu pazarına ciddi bir şekilde girmeyi planladığını” söyledi. Bu amaçla, şirketin Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ‘nin en kalabalık şehri Dubai’de bir ofis açma planları bulunuyor. Bu, Londra, Hindistan, San Francisco, New York, Lüksemburg, Sydney ve Singapur’da şube açmış olan Ripple için bir dizi uluslararası ofisin en yeni üyesi olacak.

Orta Doğu Ripple için neden önemli?

Rao XRP’nin arkasındaki şirket olan Ripple için Ortadoğu’nun önemini şu şekilde açıkladı:

Odak noktamız ilk olarak sınır ötesi ödemeler. Çünkü bu alanın en çok sorun yaşanan alan olduğunu düşünüyoruz. Dünyanın bu bölgesinde, sınır ötesi işlemler konusunda büyük bir ihtiyaç var. Bu bölgede genişlememiz hem bölgedeki hem de dünyanın geri kalanındaki ekonomiyi destekleyecek.

Ripple şimdiden Orta Doğu’ya doğru yol almış durumda. Eylül ayında, Suudi Arabistan’ın Ulusal Ticari Bankası, RippleNet’e katıldı. Bu gelişme, sınır ötesi ödeme çözümleri için Ripple Blockchain’i kullandıklarını kabul eden Kuveyt Finans Kurumu’nun ardından meydana geldi.

Ripple şirketinin bu yıl adeta  arı gibi çalıştığını gördük. Rao, dünyanın dört bir yanından 200’ün üzerinde finans kuruluşunun Ripple’in ağına katıldığını söylüyor. Şirket, geçtiğimiz çeyrekte XRP satışlarının ikiye katlandığını gösteren üç aylık raporunu da yayınlamıştı. Ripple ayrıca Son zamanlarda ekibini iyice sağlamlaştırmaya başladı. Öyle ki Google’ın kablosuz mesajlaşma ekibi lideri Amir Sarhangi’yi üretimden sorumlu başkan yardımcısı göreviyle şirketin bünyesine kattılar.

Ripple’ın tokeni XRP yazım esnasında son 24 saatte dolar karşısında yaklaşık yüzde 1 oranında düştü ve şu an 0,4555 dolardan el değiştiriyor. Şu an ki piyasa sermayesi ise Ethereum’dan yaklaşık sadece 2 milyar dolar düşük olarak 18.3 milyar dolar olarak görülüyor.

livebitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin