Ripple davasından uzak durmaya çalışan MoneyGram başarısız oldu: Şirkete dava açıldı
Ripple davasından uzak durmaya çalışan MoneyGram başarısız oldu: Şirkete dava açıldı

Ripple destekli MoneyGram, Asya-Pasifik pazarına açılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın lider ödeme sağlayıcısı MoneyGram, sınır ötesi kripto ödemelerinde zirvede yer almaya devam ediyor. 2019’da Ripple On-Demand Likidite ile yaptığı büyük anlaşmanın ardından 50 milyon dolar değerine ulaşan şirket, son olarak Lulu Exchange ile yeni bir iş birliği duyurdu.

Borsa, Birleşik Arap Emirlikleri bölgesindeki en önemli kripto ve bankacılık dışı finans sağlayıcıları arasında yer alıyor. Merkezi Abu Dhabi’de olan Lulu’nun 180’den fazla aktif şubesi bululnuyor.

Ortaklık hem Lulu, hem MoneyGram, hem de Ripple için önemli

Yeni ortaklık, Lulu’nun “para transferi işini dijital hale getirme” misyonuna yardımcı olmayı amaçlıyor. Ayrıca, iki taraf da gelişmiş “tüketici merkezli yetenekler” yaratmak için yakın iş birliği içinde çalışacak. Yeni gelişme hem Asya-Pasifik hem de Umman bölgelerini kapsıyor.

Yeni Lulu-MoneyGram anlaşmasında, borsaya bağlı bir şirket olan Lulu Money yakında MoneyGram API’lerini bağlayacak.

Adım dünya çapında 200’den fazla şubesi olan borsa için önemli bir hamle. Ayrıca müşteri tabanının 5 milyondan fazla olduğu bilinen borsa yılda en az bir milyon işlemi destekliyor.

Stratejik bir hamle

MoneyGram için bu hareket son derece stratejik görünüyor. Ortaklık sayesinde şirket faaliyetlerini Umman ve Asya Pasifik bölgelerine genişletecek. Lulu Group Başkanı Adeeb Ahmed bu gelişmeyi şöyle anlattı:

Bu ortaklık, bölgenin yüksek hacimli havaleleri yönetme şeklini kökten değiştirerek pazara benzersiz hizmetler sunacak, insanların dijital işlemlere ve havalelere yaklaşımını değiştirecek.

Öte yandan MoneyGram’dan Alexander Holmes, Lulu Money’nin para transferi işini ortaklık yoluyla dijitalleştirmek için hatırı sayılır bir baskı yaptığını kabul etti. Ekledi:

MoneyGram, dijital erişimimizi genişleten ve Asya-Pasifik pazarındaki müşterilere finansal katılım sağlayan yenilikçi ürünler ve hizmetler yaratmak için onlarla birlikte çalışmayı dört gözle bekliyor.


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin