Ripple ile SEC arasındaki mahkeme süreci kızışıyor mu?

Ripple davası şu an ne aşamada? İşte merak ettikleriniz…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Adeta yılan hikayesine dönen Ripple davası bir türlü sonuçlanamadı. SEC’in oyalama çabaları devam ederken Ripple Labs şirketi bir an önce mahkemenin bitmesini istiyor. Henüz net bir durum ortada yok. Fakat gelen bilgilere göre her duruşma ve açıklamanın ardından Ripple tarafı daha önde duruyor.

Ripple Labs Inc. ile ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki davayı toplulukta merak ediyor. Yeni bir ortak önergede, her iki taraf da 13 Ocak 2023’e kadar Daubert Önergelerini dosyalamak için bir uzatma başvurusunda bulundu.

Dosyalamayı ilk olarak bir XRP topluluğu üyesi olan avukat James K. Filan paylaştı. Mahkemenin talebi zaten kabul ettiğini belirtiyor. Ayrıca dosyalamanın mahkemenin 19 Aralık tarihli mühürleme kararına dayandığını da ekliyor.

Ripple davası sonuçlanmayı bekliyor

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Ripple davasında Hinman e-postalarını ve ilgili belgeleri tekrar gündeme getirdi. Ancak SEC, doküman üzerindeki iddiasını çoktan kaybetti. Komisyon, dokümanları Ripple ve sanıklara teslim etti.

XRP davasındaki son başvurulara göre SEC, kilit savaşı kaybettikten sonra bile hala Hinman belgelerini korumanın peşinde. Bu arada komisyon bu kez mahkemeden notların kamuoyuna açıklanmamasını istiyor.

Ripple davası, şirketin lehinde devam etmesi SEC’in canın sıktı. Son hamleleri yapmaya çalışan ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, mahkemeyi etkilemeye çalışıyor. Ayrıca avukat Jeremy Hogan, komisyonun e-postaları mühürlememesi için karar tarihinden itibaren 60 günü olabileceğini öne sürdü. SEC’in şu anda ara temyiz başvurusunda bulunmayı seçebileceği gündeme geldi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin