SEC Başkanı, kripto ihraççıları ve aracıları için düzenleme vurgusunu yineledi

SEC Başkanı, kripto ihraççıları ve aracıları için düzenleme vurgusunu yineledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu SEC Başkanı Gary Gensler, kripto düzenlemesini her fırsatta öne çıkarıyor. Özellikle ihraççılar üzerinde duran Gençler, aracıları da işin içine katmayı ihmal etmiyor.

Gensler, “kripto menkul kıymetlerin aracılarını ve ihraççılarını” uyumlu hale getirmenin önemini vurguladı. Ayrıca, ABD Hazine Bakanlığı’nın Finansal İstikrar Gözetim Konseyi (FSOC), düzenleyici kurumların “kripto varlık ekosistemi için geçerli olan mevcut kural ve düzenlemeleri uygulamaya” devam etmesini tavsiye etti.

SEC Başkanı Gensler, kripto yönetmeliği hakkında konuştu

SEC Başkanı Gary Gensler, geçtiğimiz haftanın son iş gününde önemli açıklamalar yaptı. 16 Aralık Cuma günü, ABD Hazine Bakanlığı’nın Finansal İstikrar Gözetim Konseyi (FSOC) yaptığı konuşmada kripto düzenlemesi hakkında konuştu. SEC Başkanı Gensler şunları söyledi:

“Kripto piyasalarıyla ilgili hiçbir şey menkul kıymetler yasalarıyla uyumsuz değildir. Yine de bu spekülatif, değişken ve büyük ölçüde uyumsuz olduğuna inandığım bir piyasadan gelen riskler, yatırımcıları riske atıyor.

Bu nedenle aracıları ve kripto menkul kıymet tokenlerini ihraç edenleri uyumlu hale getirmek çok önemlidir.”

Ayrıca ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu SEC Başkanı, “Kripto piyasalarından kaynaklanan riskler bugüne kadar geleneksel finans sektörüne yayılmış gibi görünmese de, bu olasılığa karşı tetikte olmalıyız” açıklamasında bulundu.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin