Ripple
Ripple

Ripple’dan müthiş ortaklık: Microsoft, SWIFT, Visa, Fed ve çok daha fazlası!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en değerli üçüncü kripto para birimi XRP’nin arkasındaki Ripple şirketi, üyelerine birlikte çalışma ve en son araştırma verilerine erişme imkanı sunan Daha Hızlı Ödeme Konseyi’ne (FPC) katıldı.

SWIFT’in pahalanması beklenirken Ripple yeni denizlere yelken açıyor

Ripple Küresel Stratejik Hesaplar Başkanı Marcus Treacher, SWIFT tarafından ISO 20020 standardının uygulanmasının gecikmesini eleştirmişti. Uygulama ertelendiği için ödeme maliyetlerinin daha da artması bekleniyor. Ancak Ripple, sınır ötesi ödemenin geleceğini iyileştirmek ve şekillendirmek amacıyla FPC (Daha Hızlı Ödeme Konseyi) olarak bilinen bir başka önemli konsorsiyuma katıldı.

Ripple’ın ürün direktörü Craig DeWitt, Twitter’da firmanın temsilcisi olarak Daha Hızlı Ödeme Konseyi’ne (FPC) katıldıklarını açıkladı. DeWitt, katıldıktan sonra sınır ötesi işlemlerin geliştirilmesine yardımcı olmak için Sınır Ötesi Çalışma Grubu’nun bir parçası olacak.

Konseyde çok büyük kuruluşlar var

Ripple dışındaki FPC üyeleri arasında SWIFT, Microsoft, Visa, Wells Fargo, ABD Federal Rezerv, gibi sektörün dev isimleri yer alıyor.

2018 yılında kurula Daha Hızlı Ödeme Konseyi (FPC); üyelerinin ortak olmalarına, birlikte araştırma yapmalarına, çalışma grupları oluşturmalarına, birbirlerinin kaynaklarını kullanmalarına ve çok daha fazlasına izin veriyor. Konsey; Dolandırıcılık Bilgi Paylaşımı, Sınır Ötesi Ödemeler için Eğitim ve Farkındalık ve bir QR Kod Arayüzü gibi birçok çalışma grubuna sahip.

Koronavirüs pandemisi sürerken QR kodlarının sınır ötesi ödeme için nasıl kullanılabileceği üzerinde çalışan FPC, Ripple’ın geniş bir yatırımcı ağına erişmesine sebep olabilir.

coinspeaker

Herkes Bitcoin’i beklerken altcoin sezonu mu geliyor? 4 analistten tahminler


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin