Uzun süredir beklenen altcoin sezonu ne zaman başlıyor? Detaylı analiz
Uzun süredir beklenen altcoin sezonu ne zaman başlıyor? Detaylı analiz

Herkes Bitcoin’i beklerken altcoin sezonu mu geliyor? 4 analistten tahminler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 9.000 dolarlık fiyat bölgesinde konsolide olmaya devam ederken geniş kitlelerce takip edilen birkaç analist, bir altcoin sezonunun başlamak üzere olduğunu iddia etti.

Crypto Ed: “Altcoin sezonu geliyor.”

Twitter üzerinden takipçilerine seslenen kripto para stratejisti Crypto Ed NL, 2019’un dördüncü çeyreğinden beri altcoinlerde düşüş görüldüğünü ancak bundan sonra yükselişin gündeme geleceğini söyledi.

Ekim ayından beri “henüz altcoin sezonu gelmedi” diyerek hepinizi mutsuz ediyorum ama artık altsezonu başlıyor. Gürlemeye hazır mısınız?

DonAlt: “Altcoinler yüzde 99 düşecek.”

DonAlt takma adıyla paylaşımlar yapan ünlü trader ise bu fikrin karşısında. Kripto para analisti, Bitcoin’in işlem yapma şekline bağlı olarak altcoinler için iki senaryo öngörüyor.

Bitcoin’in koşuya başlayacağını varsayalım. Böyle olursa altcoin’ler dolar karşısında dibi görür. BTC düşerse ise altcoinler BTC’ye karşı dibi görebilir. Yani %99 ihtimalle altcoinler çökecek. %50 değer kaybederlerse şaşırmam.

Rekt Capital: “Altcoinler dibi gördü.”

Teknik analist Rekt Capital, DonAlt’ın duygularını yineliyor. Trader, Bitcoin’in “halving hype’ının” bittiğini ve altcoinlerin dip oluşturduğunu söylüyor.

Galaxy: “Altcoin sezonu çoktan başladı.”

Tanınmış yatırımcı Galaxy ise altseason’un zaten devam ettiğini düşünüyor.

Geçen yıl, Şubat ve Haziran ayları arasında birçok altcoin, Litecoin ve Ethereum önderliğinde yükselişe geçti. Bu dönemde Bitcoin 4.000 dolardan yaklaşık 14.000 dolara yükseldi.

Altcoin pazarını bir zaman çizelgesine oturtmaya çalışmak hayli tehlikeli bir uğraş. Birçok para tüm zamanların en yüksek seviyelerinden %90’dan fazla düşmüş durumda. Kripto stratejisti Jacob Canfield’ın belirttiği gibi, altcoinler Bitcoin artarken genellikle sahte yükselişler gösterir. Bitcoin düştüğünde ise çok daha dik düşerler.

dailyhodl

Kurumsal yatırımcıların Bitcoin ilgisi tırmanmayı sürdürüyor!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin