Ripple CEO'su tehdit edildiğini söyledi – neler oluyor?
Ripple CEO'su tehdit edildiğini söyledi – neler oluyor?

Ripple CEO’su tehdit edildiğini söyledi – neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, bir podcast’te dolandırılan insanlardan ölüm tehditleri almaktan şikayet ediyor.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Danny Fortson ile “Tales of Silicon Valley” podcast’inde kripto ve blockchain’in internetin ilk günlerine çok benzediğini söyledi.

Bununla birlikte, XRP dolandırıcılıkları gibi istenmeyen sonuçların da söz konusu olabileceğini sözlerine ekledi.

YouTube’un Ripple karşısındaki yasal zaferi

Ripple, XRP ile ilgili dolandırıcılıkları platformundan kaldırmadaki başarısızlığı nedeniyle YouTube’u mahkemeye taşıdı.

“Onları bundan haberdar ederdik ve bu şeyleri ortadan kaldırmaları haftalar, aylar alırdı. Bu gerçekten sinir bozucu. Bu YouTube dolandırıcılıklarında para kaybeden insanlardan ölüm tehditleri alıyorum. Paralarını gerçekten çaldığımı düşünüyorlar. “

YouTube, dolandırıcılıklarla başa çıkmak için proaktif bir yaklaşım benimsemekle kalmadı, aynı zamanda Ripple tarafından bildirildiğinde bile onları görmezden geldi.

Bununla birlikte, akış devi geçen ay Ripple’ı yenmeye devam etti. Mahkeme davanın reddine karar vererek, YouTube’un dolandırıcılıkları soruşturmak için Amazon veya eBay ile aynı kısıtlı süreye tabi tutulamayacağı sonucuna vardı.

Sorun bir web sitesiyle sınırlı değil. Garlinghouse, Instagram’ın yanlış bir şekilde kendisini taklit eden sahte bir hesabın yasal olduğunu belirlediğini iddia ediyor.

Bir şirket, yasal belirsizlik nedeniyle XRP’de tereddüt ediyor

Podcast sırasında Garlinghouse, ABD’deki düzenleyici süreçten duyduğu hayal kırıklığını bir kez daha dile getirdi.

Son zamanlarda bir finansal hizmetler şirketinin, yasal belirsizlik nedeniyle XRP destekli İsteğe Bağlı Likidite (ODL) çözümünü kullanmayı reddettiğini belirtti.

“Dün bir finansal hizmetler şirketinin CEO’su ile telefon görüşmesi yaptım. Sizinle çalışmayı çok isterim ama Ripple’ın Talep Üzerine Likidite dediği şeyi kullanamayız. XRP’nin nasıl düzenleneceği netleşene kadar bunu kullanmayacağız çünkü ABD hükümetinin herhangi bir düzenleyici dinamiğinin karşı tarafında olmak istemiyoruz.”

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin