Ethereum 2.0 bugün başlıyor – işte bilmeniz gerekenler
Ethereum 2.0 bugün başlıyor – işte bilmeniz gerekenler

Ethereum 2.0 bugün başlıyor – işte bilmeniz gerekenler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum 2.0 bugün başlıyor. Peki kullanıcılar ne yapacak? Ethereum 2.0’ın Beacon Chain’i (işaret zinciri), ETH sahipleri zinciri başlatmak için gerekli olan 524.288’in çok üzerinde, şimdiye kadar 867.000 ETH’nin üzerinde katkıda bulunduktan sonra bugün öğleden sonra yayına giriyor.

Bu adım çok önemli, ancak hazırlanmak için ne yapmanız gerektiğini merak ediyorsanız endişelenmeyin.

Herhangi bir şey yapmanıza gerek yok

Ethereum Vakfı bir hizmet duyurusunda, “Elinizde tuttuğunuz herhangi bir ETH ile hiçbir şey yapmanıza gerek yok” dedi.

Ethereum 2.0, kullanıcı açısından pek bir şey yapılmasını gerektirmiyor. Bunun yerine, Faz 0 denilen şey, ETH sahiplerinin blok ödüllerinin bir kısmını kazanma şansı için kriptolarını kilitledikleri proof of stake algoritmasını sunuyor.

Bir sonraki adım

2021 veya 2022’de, Faz 1.5’e geçilecek. Bu noktada Eth1 ve Eth2 birleşmeli ve yeni blok zinciri geniş ölçüde kullanılabilir hale gelmelidir.

Bu arada katkıda bulunmak isteyen Ethereum topluluğu üyeleri, ETH’yi yeni oluşan ağa yatırmakla kalmadı, aynı zamanda bir müşteri çalıştırabilir ve her yükseltmeyi yayınlanmadan önce test ederek hata ödülleri de kazanabilirler.

Genişletilmiş sunum, lansman için ETH’yi stake eden herkesin beklemekten başka bir şey yapmasına gerek olmadığı anlamına geliyor.

Peki ya ETH’niz bir borsada ise?

Coinbase ve Huobi de dahil olmak üzere birçok önemli borsa, yakın zamanda Ethereum 2.0 için destek açıkladı.

San Francisco merkezli borsadan Surojit Chatterjee, 30 Kasım’da “Coinbase müşterileri Coinbase hesaplarındaki ETH’yi ETH2’ye dönüştürebilecek ve stake etme ödülleri kazanabilecekler” dedi. Coinbase bu özelliği 2021’de kullanıma sunmayı planlıyor.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin