Her gün kullandığımız SWIFT sistemi, Ripple sayesinde stratejisini değiştiriyor
Her gün kullandığımız SWIFT sistemi, Ripple sayesinde stratejisini değiştiriyor

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, XRP’nin SWIFT’te karşı zafer kazanmasını sağlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Garlinghouse, SWIFT tarafından gerçekleştirilen işlemlerin %6’sının insan kontrolünde olduğunu söylüyor. Ayrıca, Ripple CEO’suna göre, XRP defteri BTC ağından ‘bin kat daha hızlı”.

XRP daha ucuz daha hızlı

Ripple CEO’suna Brad Garlinghouse, XRP’yi geleneksel sınır ötesi ödeme sistemi SWIFT ile bir kez daha karşılaştırdı. İsviçre Ulusal Bankası Konferansı (SNBC) sırasında Garlinghouse, SWIFT’in operasyonlarının çoğunun insan girişi ve kontrolü altında olması gerektiğini söylediği

Ripple’ın SWIFT ile karşılaştırıldığı ilk açıklama bu değil ancak bu sefer Garlinghouse, SWIFT’in yaptığı işlemlerin %6’sının insan kontrolünde olduğunu iddia ederek, rakamlarla daha net bir şekilde konuştu. Bu oranı dile getiren Garlinghouse, böyle bir sistemin etkileri, tamamlanması daha uzun süren maliyetli hizmetlere neden olacağını söyledi. Yüksek maliyet hakkında yorum yaparken, Garlinghouse, banka işlemlerine veya işlem maliyetlerine değil, harcayacağı sermayeye işaret ediyor.

SWIFT sistemi uzun zamandır güvenilmez, yavaş ve pahalı olmakla suçlanıyor. Bu, özellikle ödemeler söz konusu olduğunda, geleneksel finansal sistemin etkinliğini engellemektedir. Öte yandan, Garlinghouse, Ripple’ın daha ucuz, daha hızlı ve daha güvenilir sistemlere sahip olduğuna inanıyor. Buna ek olarak, Ripple CEO’suna göre, şirketin XRP defteri “BTC ağından bin kat daha hızlı”.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin