Türkiye’de WhatsApp ile Bitcoin almak artık mümkün!
Türkiye’de WhatsApp ile Bitcoin almak artık mümkün!

Artık WhatsApp üzerinden Bitcoin ve Litecoin alıp gönderebilirsiniz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto paralar kitlesel benimsenmeye, WhatsApp Messenger kullanıcılarının artık sadece birkaç tıklamayla dijital varlıklar gönderebilmesi nedeniyle bir adım daha yaklaştı. İşlevsellik, WhatsApp bot Lite.Im tarafından sağlanmakta. Konu hakkında, Zulu Republic bot geliştiricileri tarafından şu açıklama yapıldı:

Bugünden itibaren WhatsApp üzerinden Bitcoin ve Litecoin gönderip alabileceğinizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

WhatsApp üzerinden, Ethereum’da gönderilebilir

Bot, Bitcoin ve Litecoin’in yanı sıra, Zulu Republic platformunun yerel tokeni ZTX’i ve Ethereum’u destekliyor. Daha önce, geliştiriciler Telegram ve Facebook Messenger için benzer bir servis başlattılar ve SMS işlemleri işlevselliğini eklediler.

WhatsApp entegrasyonu dünya çapında yaklaşık 1.5 milyar insanı Lite.Im bot’un potansiyel kullanıcı tabanına ekliyor. Kullanmaya başlamak için botu kurmak ve kolay talimatları takip etmek gerekir. Bu aşamada, servis İngilizce ve İspanyolca dillerini destekliyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin