Ripple CEO’su, XRP satışlarıyla ilgili eleştirileri yanıtladı
Ripple CEO’su, XRP satışlarıyla ilgili eleştirileri yanıtladı

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse soruyor: Dünyanın 3000’den fazla kripto para ihtiyacı var mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple yöneticileri, 2019 sona ererken kripto devinin geçmişi ve geleceği hakkında görüşlerini bildiriyorlar..

Gerçek kullanım durumları

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, kripto para endüstrisinin bir miktar konsolidasyon göreceği görüşünü yineliyor. Binlerce kripto para birimine ihtiyaç olmadığı konusunda ısrarını sürdürüyor ediyor ve 2020 “kaliteye geçiş” ile ilgili olacak şeklinde bir yorum yapıyor.

Sanırım konsolidasyonu görmeye devam edeceğiz. Evet, dünyanın 3,000’den fazla kripto para birimine ihtiyacı yok ve bence fayda ön plana çıkarak kaliteye doğru bir göç olacak.

Şirketin CTO’su David Schwartz, blockchain projelerinin kaliteli kullanım örneklerine öncelik vermek söz konusu olduğunda Garlinghouse ile aynı fikri paylaşıyor. Schwarz, gerçek bir sorunu çözebilen ve insanların yaşamlarını iyileştirebilen blok zincirin bir avantaj sağlayacağını düşünüyor.

Kripto para devrimi

Ripple’ın yatırım kolu Xpring’in SVP’si olan Ethan Beard, blockchain ve kriptonun potansiyel olarak küresel finansal altyapının yerini alabileceğine inanıyor. Bu arada Müşteri Başarısı Kıdemli Başkan Yardımcısı Marcus Treacher, Blockchain’in dördüncü sanayi devriminin ön saflarında yer alan diğer “temel olanak sağlayan teknolojiler” ile birleşeceğini tahmin ediyor.

Pazarlama Kıdemli Başkan Yardımcısı Monica Long, internetin ilk günlerine benzer şekilde endüstrinin ve patlamanın benzer bir olgunlaşmasını göreceğini iddia ediyor. Ayrıca internet kullanıcılarının birbirleriyle sorunsuz bir şekilde değer alışverişinde bulunabileceği dijital alan olan Değer İnternetinin ortaya çıkmasını da öngörüyor.

u.today


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin