Çin’deki sel felaketi Bitcoin madencilerine yaradı: Hash rate yüzde 10 düştü
Çin’deki sel felaketi Bitcoin madencilerine yaradı: Hash rate yüzde 10 düştü

Pekin yine uyarıyor: Firmalar kripto para ile ilgili iş yapmamalı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin’in başkenti Pekin ’deki bazı yerel makamlar, kripto para ticareti faaliyetleri hakkında müştereken yeni bir risk uyarısı yayınladılar.

Şangay Menkul Kıymetler Haber, Pekin Yerel Finansal Denetim ve Yönetim Bürosu, Çin Halk Bankası İşletme Yönetimi Bölümü, Pekin Bankacılık ve Sigorta Düzenleme Bürosu ve Pekin Menkul Kıymetler Düzenleme Bürosu, tüm firmalardan kripto ile ilişkili projelere katılmamalarını önerdi.

Yetkililer, Çin’de son zamanlarda blockchain teknolojisinin tanıtımıyla birlikte, kripto para ticareti faaliyetlerinin yeniden canlanma belirtileri gösterdiğini söyledi. Bazı platformların otorite tarafından uygulanan ICO yasaklamaları (2017’de yayınlanan) “ciddi şekilde ihlali” söz konusu.

Buna göre, otoriteler, tüm firmalara kripto para projelerini veya platformlarını tanıtmamalarını emretti; Bu öner, kripto ticaretiyle uğraşmamak ve kripto para birimleriyle ilgili herhangi bir hizmet sunmamayı içeriyor.

Yetkililer ayrıca yatırımcıları aldatılmaktan kaçınmak ve yasa ve yönetmelik ihlallerini bildirme konusunda çağrıda bulundu.

Geçen yıl, Pekin Belediye Maliye Bürosu ayrıca menkul kıymet tokeni teklifleri yoluyla fon oluşturma faaliyetlerinin “yasadışı” olduğunu söyledi. 2017’den beri Çin makamları ICO’ları açıkça yasaklayan ve kripto borsalarını faaliyetlerini durdurmaya zorluyor.

theblockcrypto


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin