Ripple CEO'sundan kritik açıklamalar: Bitcoin hakimiyeti ne zaman bitecek? XRP ile BTC arasında rekabet var mı?
Ripple CEO'sundan kritik açıklamalar: Bitcoin hakimiyeti ne zaman bitecek? XRP ile BTC arasında rekabet var mı?

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse: “Bitcoin hükmedici bir lider olamayacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse geçtiğimiz günlerde projesini, ünlü kripto para savunucularından gelen eleştirilere karşı savundu. Brad Garlinghouse, Bitcoin Blockchain’inin bütün pazara tek başına hükmedecek bir lider olmadığını ve BTC’nin XRP’den daha merkezileşmiş olabileceğini iddia ediyor.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse: “Bitcoin XRP’den daha merkezi.”

Brad!a göre, kripto para birimindeki insanlar, bir şeyleri dinsel zarafet olarak tanımlamak istiyor. Ripple’ın evrimdeki geleceği erken gördüğünü ifade ederek şunları söyledi:

Ödemelerin işleyiş şeklini gerçekten devrimsel hale getirmek ve işlemlerin bu anlamda nasıl işlediğini gerçekten devrimselleştirmek istiyorsanız, herkes varolan altyapısından vazgeçip yeni bir şeye geçiş yapmalı. Bu da imkansız olduğu için Bitcoin, her şeye hükmetmek için tek bir lider olamayacak.

Brad Garlinghouse: “Ripple bir dizi teknolojiyi icat etti.”

Brad Garlinghouse ayrıca, Ripple’ın XRP defteri üzerine bir dizi teknolojiyi icat ettiğini belirtti. Bu icatlar, bazı durumlarda kurumların, bankaların ve hükümetlerin bu teknolojilerden yararlanmasına ve işlemlerin doğasını hızlandırmasına izin verecek. Bununla birlikte, bazı insanların, bankalar ve kurumlar ile ortaklık kurdukları için, Ripple’ı şeytan olarak gördüklerini belirterek konuyu tamamladı.

CEO ayrıca, XRP’nin tamamen merkezden dağıtılmasının iyi bir şey olduğunda ısrar etti ve Ripple ağında yapılan işlemlerin engellenip geri çekebileceği iddialarını reddetti. Garlinghouse ayrıca, Bitcoin’de yükselişe rağmen, ağının birçok yerde iddia edildiği gibi merkezi olmayan bir yapıya sahip olduğuna inanmıyor ve bu iddiasını şu şekilde açıklıyor:

Madenciler Blockchain %50’sini kontrol ediyorlar, herhangi bir ölçü ile yapılan testlerde Bitcoin Blockchain’inin, XRP defterinden daha merkezi olduğu gözükecek.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin