Bitcoin ile Rolls Royce, Bentley ve Bugatti BitPay üzerinden satılacak
Bitcoin ile Rolls Royce, Bentley ve Bugatti BitPay üzerinden satılacak

Artık Bitcoin ile Rolls Royce, Bentley ve Bugatti alabilirsiniz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Houston, Texas merkezli lüks bir araba bayisi, yaptığı açıklamayla bir ödeme aracı olarak Bitcoin ve Bitcoin Cash’i kabul eden Birleşik Devletler’deki ilk bayi olduğunu duyurdu. Ve artık Bitcoin ile Rolls Royce, Bentley ve Bugatti alabileceğiniz bir bayi oldu.

Bitcoin ile Rolls Royce, Bentley ve Bugatti BitPay üzerinden satılacak

Houston Rockets milyarderi Tilman Fertitta’ya ait olan Post Oak Motor Cars, dünyanın herhangi bir yerinden BitPay üzerinden alıcıların araba satın almalarını sağlayan ve ödeme olarak kripto paraları kabul eden ilk Rolls-Royce, Bentley ve Bugatti bayisi. Tilman Fertitta konu hakkında ki görüşlerini şu sözlerle açıklıyor:

Bitcoin’in yükselişi ilgimi ateşledi. Birinci sınıf bir lüks otomobil satıcısı olmak, her zaman müşterilerine en iyi hizmeti sunmak demek. Bu ortaklık dünyanın herhangi bir yerindeki müşterilerimize araçlarımızı daha hızlı ve daha kolay satın alma seçeneği verecek.

İnsanlar Bitcoin ile lüks alımlar yapmayı tercih ediyor

BitPay Baş Ticaret Müdürü Sonny Singh, insanların Bitcoin ile lüks alımlar yapmayı tercih ettikleri için bunun çok önemli bir anlaşma olduğunu söyledi. Singh açıklamalarına şu sözlerle devam ediyor:

Bu ortaklık, Rolls-Royce, Bentley ve Bugatti araçlarının artan popülerliği bir yana Post Oak Motors, bu arabaları satma konusunda büyük bir üne sahip ve biz Tilman ile ortak olmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin