Ripple CEO'sundan Bitcoin açıklaması
Ripple CEO'sundan Bitcoin açıklaması

Ripple CEO’su 2020’de en büyük 20 bankanın kripto ticareti yapacağını tahmin ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, 2020’de dünyanın en büyük bankalarının kripto para ticaretine başlamasını bekliyor.

Son “Ripple Insights” yayınına göre, şirketin CEO’su Brad Garlinghouse, dünyanın en büyük 20 bankacılık kurumundan dijital varlık tutmasını ve takas işlemlerine aracılık etmesini bekliyor.

Diğer ekip üyeleriyle birlikte, hükümet destekli birçok para biriminin gelecek yıl dijitalleştirileceğini de öngörüyor.

Bu arada, Xpring’in SVP’si Ethan Beard, en az bir ülkenin merkez bankası dijital para birimine (CBDC) sahip olacağından emin.

Kripto paralarda doğal seleksiyon

2020 yılının kripto para birimleri evriminin devam edeceği bir yıl olacağına ve her kripto para projesinin hayatta kalamayacağına inanılıyor.

Garlinghouse, endüstrinin kripto şirketleri içinde bir miktar “konsolidasyon” göreceğini, bunun birçoğunun muhtemelen haritadan kaybolacağını belirtmeye devam ediyor.

Dünyanın 2000’den fazla dijital varlığa ihtiyacı yok. Hepsine hükmedecek bir kripto para olacağını düşünmeme rağmen, bir varlığın al sat işlemlerinin ötesinde kanıtlanmış bir kullanım durumu yoksa hayatta kalamayacağı açık.

2020 kripto paralara odak yılı olabilir

BlogPost’ta Ripple yöneticilerinin bazı heyecan verici tahminleri vardı. Ripple’daki Ürün SVP’si Asheesh Birla, daha fazla mobil cüzdanın blok zincir ve kripto parayı entegre etmek için hareket edeceğine inanıyor. Bu şekilde, bankacılık endüstrisinde dijital bozulmaya ayak uydurabilecekler.

Ripple’daki müşteri hizmetleri SVP’si olan Marcus Treacher, sınır ötesi ödemelerin gezginlerin paralarını harcamasını kolaylaştıracağını belirtti.

Daha fazla tüketici satın alma çözümü aynı şekilde blockchain teknolojisini kullanmaya başlarsa, bu kazanç tam anlamıyla büyük olacaktır!

u.today


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin