Popüler kripto para borsası yıllık yüzde 10 kazandıran faiz programı başlattı
Popüler kripto para borsası yıllık yüzde 10 kazandıran faiz programı başlattı

Bitfinex, 1000 doların altındaki para yatırma ücretlerini kaldırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Düşük yatırmalarda ücreti kaldırmak, Bitfinex platformunu daha geniş bir yeni bireysel yatırımcı grubuna açacak gibi gözüküyor.

İngiliz Virgin Adaları merkezli kripto para borsası Bitfinex, 1000 ABD dolarından az olan depozito ücretlerinin kaldırıldığını açıkladı.

Borsa baş teknik sorumlusu Paolo Ardoino, ücretlerin kaldırılmasının platformu daha küçük bireysel işlemciler için daha erişilebilir hale getirebileceğini açıkladı:

Küçük mevduat ücretinin kaldırılması, Bitfinex platformunu daha geniş bir aralıktaki yeni bireysel işlemciler grubuna açar. Kripto ticaretine böylece daha az miktarda ön sermaye ile girebilirsiniz.

İstenmeyen postaları önlemek için 2017’de yeni bir ücret uygulanmasına karşın, borsa yeni bir “depozito ile ilgili spam saldırılarını engelleme kabiliyetleri” geliştirdi.

Borsada, küçük meblağ yatırma ücretinin aslen 2017 yılının sonunda “platformumuzu spam yapmak ve [Bitfinex’in] hizmetlerini yavaşlatmak amacıyla yapılan çok sayıda küçük depozito ile mücadele etmek” için başlatıldığı belirtiliyor. Kötü niyetli kullanıcıların çok sayıdaki minik depozitoyla borsanın faaliyetlerinin sekteye uğratılmasını önlemek için uygulamaya koymuştu.

Duyuruya göre, çok sayıda küçük para yatırma “cüzdan girişi konsolidasyon bakımı gerektiren fazla miktarda küçük cüzdan girişi yarattı.” Ücretin, “tüm müşterilerimiz için para çekme işlemlerinin sorunsuz bir şekilde akmasını sağladığı” bildirildi.

Ancak, Ardoino, Bitfinex’in borsada spam birikimini önlemek için başka önlemler aldığını açıkladı:

Depozito ile ilgili spam saldırılarını engelleme yetenekleri geliştirdiğimiz için, küçük depozito ücreti artık gerekli değil.

Bitfinex bu ayın başlarında uyumu geliştirmek için Chainalysis ile ortaklığa başladı

Duyuru, Bitfinex’in New York merkezli bir kripto para işlemlerinin gerçek zamanlı izlenmesi için uygunluk yazılımı sağlayan Chainalysis ile ortaklığa girmesinden sonra geldi.

Bitfinex Baş Uyum Görevlisi Peter Warrack, “çözüm, kesinlikle kurum içinde tutulan kullanıcıları tanımlayan bilgileri paylaşmıyor” dedi.

financemagnates


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin