Ripple Bulut Hizmeti'ne katılan ilk banka belli oldu.
Ripple Bulut Hizmeti'ne katılan ilk banka belli oldu.

Ripple Bulut Hizmeti’ne katılan ilk banka belli oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Brezilyalı banka Banco Rendimento, Ripple bulut hizmetine katılan ilk banka oldu. Bulut hizmetlerinin finansal kuruma çeviklik, şeffaflık ve düşük maliyet gibi birçok fayda sağlaması bekleniyor.

Geçen yıl RippleNet’e katılan Brezilya bankası Banco Rendimento, Ripple’ın yeni ürününe ilk katılan şirket oldu. Birkaç hafta önce piyasaya sürülen yeni hizmet RippleNet bulutu olarak biliniyor.

Ripple Bulut Hizmeti nedir?

İki hafta önce Ripple’ın Ürün Başkan Yardımcısı Amir Sarhangi tarafından başlatılan RippleNet Cloud, müşterilerin tek bir entegrasyonla ödeme yapmalarını ve almalarını sağlıyor. Bulut çözümleri, şirket içi geleneksel yöntemlerin aksine, kullanımı ve yönetilmesi daha kolay bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor. Yeni ürün, müşterilerin maruz kaldığı masrafları da azaltıyor.

Konuyla ilgili konuşan Sarhangi şöyle dedi:

RippleNet Cloud, müşterilerin RippleNet’teki tüm müşteriler arasında tek bir entegrasyon ve ortak bir Ripple Ödeme Nesnesi (RPO) ile ödeme göndermesine ve almasına olanak tanır. Bu da müşteriler ölçeklendirmeye hazır olduğunda daha az sürtünme ve daha fazla standartlaşma anlamına gelir.

Yeni ürünün bir diğer avantajı da kaydolmuş kurumların donanım ve personel yönetimi giderlerini azaltmasına izin vermesi. Bu sayede firmalar Ripple’ın Operasyon ve Teknik Servis ekiplerinden her zaman izleme ve destek alma imkanından yararlanabiliyorlar.

Banco Rendimento’nun Ripple bulutuna katılmasıyla, bankanın RippleNet platformunda sunduğu her hizmet, finans endüstrisinin yanı sıra diğer alanlarda da çekişecek olan buluta taşınmış oldu.

Açıklamaya göre, bulut hizmetleri finansal kurumlara çeviklik, şeffaflık ve düşük maliyet gibi birçok fayda sağlıyor.

XRP ne durumda?

11 Haziran, 24 saatlik XRP grafiği
11 Haziran, 24 saatlik XRP grafiği

XRP fiyat grafiğini incelediğimizde kripto para biriminin son 24 saatte %0,38 değer kaybederek 0,201 dolardan işlem gördüğünü görüyoruz. XRP yorumları daha çok kripto para biriminin yakında hareketleneceğini söylüyor.

coinspeaker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin